Hjorten holder på å drukne i det iskalde vannet: SE den utrolige redningsaksjonen!

541

Vinteren byr på store utfordringer for både mennesker og dyr, og før man vet ordet av det kan man befinne seg i en livsfarlig situasjon. Denne majestetiske hjorten hadde ikke håp om å overleve da den falt gjennom isen, men redningsmennene gav ikke opp..!

Vi klager på at det er kaldt i Norge, og det er minst like ille i Russland! Denne store hjorten kjempet for livet da menneskene endelig fikk øye på den, og dagen skulle snart bli preget av en redningsaksjon som pågikk i flere timer.

De fire redningsmennene knuste og skar opp isen på vannet slik at de kunne trekke den forfrosne hjorten inn mot land, og det er tydelig at den var for sliten til å kjempe imot.

Etter en lang stund med blodhardt arbeid, fikk de endelig dratt ham opp, men han var fremdeles ikke ute av livsfare.

 

På grunn av at den hadde tilbrakt så lang tid i det iskalde vannet, var den forfrossen og kunne ikke bevege på seg for å få opp varmen igjen. Da gjorde redningsmennene det utrolige. De tente et stort bål, og samtlige begynte å varme opp hjorten med hendene!

 

Og, på typisk russisk vis, varmet de den litt fra innsiden også med noen milliliter vodka..!

Etter flere timer med livreddende arbeid var hjorten endelig sterk nok til at de kunne ta den med seg til nærmeste skogholt, og snart bykset den ivei mot skogen!

 

Det er rett og slett nydelig å se hvor sterk hjorten er når den setter avgårde mot skogen igjen, og det er tydelig at redningsmennene har gjort en fantastisk jobb! Uten dem hadde den gått en våt og iskald død imøte, det er helt sikkert..!

SE den utrolige redningsaksjonen i videoen nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook for å hylle de fire redningsmennene!