16. juli 2024

Paret fikk dårlig service når de feiret bryllupsdagen. Beskjeden deres SJOKKERTE servitøren!

Ekteparet Makenzie og Steven Schultz fra Iowa, USA, skulle bare ut å feire bryllupsdagen sin med en finere middag på restaurant. Men kvelden skulle ikke gå helt etter planen…

De to turtelduene møttes for ti år siden da de begge jobbet som servitører på samme restaurant. De vet alt om stresset som hører med til jobben, og de sympatiserer lett med servitører de støter på – og denne kvelden var intet unntak.

«Ok, her er tingen: Servicen vår var virkelig dårlig i kveld. Det tok rundt 20 minutter å få vann, 40 minutter å få forretten, og over en time å få hovedretten. Folk rundt oss klaget over restauranten, og hvor dårlig servicen var. 

Ja, det var utrolig dumt. 

Men det var veldig tydelig at problemet var at de var underbemannede, og ikke at det var servitørens feil. Han løp rundt som en gal, og ble aldri irritert på noen av bordene.

På et tidspunkt regnet vi ut at han egenhendig betjente 12 bord pluss baren. Altså langt mer enn hva én person kan håndtere alene!

Mens jeg satt der og så på at han sprang mellom bordene for å beklage for den lange ventetiden, sa jeg til Steven: ‘Wow. Det der pleide å være oss. Servere og ta bestillinger.’ 

Jeg savner det ikke i det hele tatt, og jeg likte aldri jobben. Jeg gjorde det bare for tipsen. 

Steven og jeg bestemte oss for at det ville føles fint å hjelpe denne gutten, spesielt siden han neppe kom til å få mye tips på grunn av den trege servicen.» 

Når de fikk regningen sin, skrev de følgende beskjed til den utslitte servitøren: «Vi har vært i dine sko. Vi fører det videre :)», og tipset den unge servitøren hele 100 dollar (ca. 800 kr)!

Makenzie avsluttet Facebook-innlegget sitt med en viktig oppfordring:

«Vi dro lenge før han så beskjeden vår, og jeg publiserer ikke dette for å få en klapp på skulderen. Jeg ønsket å dele dette som en påminnelse om å se hele bildet før du dømmer. 

Og alltid, alltid, alltid husk hvor du selv kommer fra.»

For en god gjerning og kloke ord! DEL gjerne dette med vennene dine på Facebook hvis du er enig!