Kvinnen dasker til elefanten med genseren: Det som skjer neste sekund SMELTER hjertet mitt!

1403

Elefanter er noen helt fantastiske skapninger: De er kloke, sosiale, kjærlige, lojale, majestetiske, sterke… ja, listen bare fortsetter. Men noen av dem skiller seg litt ekstra ut – slik som denne:

Faamai er en elefant som søker trøst og trygghet hos sangduen Lek, som er grunderen bak Save Elephant Foundation i Thailand. Der bor det elefanter som har blitt reddet fra dyremishandlere eller som har trengt hjelp til å overleve. Mange kommer dit når de er små, og de skjønner fort at Lek er den som er best til å trøste og kose.

I videoen nedenfor ser vi når Faamai kommer bort til Lek og trekker henne inntil seg i en klem. Lek bruker genseren sin til å få bort de plagsomme fluene fra elefanten, og begynner å synge til den.

Men det er ikke noen vanlig sang hun synger.

Den vakre sangen er nemlig en vuggesang, og Faamai blir snart så beroliget og trøtt at hun legger seg ned. Lek fortsetter å synge for henne, og holder fluene unna mens elefanten lukker øynene og nyter sangen.

SE den nydelige hendelsen selv i videoen nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook hvis du også synes dette var vakkert å se!