Pappaen synger på kjøkkenet, men kameraet fanger noe helt annet: SE babyens herlige reaksjon

1539

Er det noen som elsker nasjonalsangen sin, så er det amerikanere! Vi visste at selv de største og tøffeste av mannfolka kan få tårer i øynene når de holder hånden over hjertet og hører The Star-Spangled Banner på store eventer, men vi ante ikke hvor tidlig det hele startet for dem!

Den lille babyen i videoen nedenfor synger nemlig nasjonalsangen på babyspråk sammen med pappaen sin! Innlevelsen hans er noe helt utenom det vanlige, og det er tydelig at babyen føler seg ganske så patriotisk når han synger og nyter musikken.

Det er ganske utrolig å se hvordan den lille gutten lever seg hundre prosent inn i sangen, og han både smiler, lukker øynene og strekker armene dramatisk opp i været når pappaen synger høyere.

 

Vi tipper at han kommer til å bli en stor sangstjerne som voksen, ettersom han er så musikalsk allerede som baby! SE videoen nedenfor, og DEL hvis du også synes han var søt!