Paret adopterer det uønskede barnet: Jentas første ord til mammaen får alle til å GRÅTE

1155

Ingen ville ha den lille jenta, og hun har tilbrakt sine første 6 år i livet på et barnehjem i Kina. Men nå har hun endelig funnet sin nye familie.

Kinesiske Lucy ble født med ett kromosom for mye, og straffen hennes ble at hun ble etterlatt av foreldrene på et barnehjem. Den søte, kjærlige jenta med Downs syndrom har i alle år lengtet etter å bli adoptert og få seg en familie og en mamma som er glad i henne.

Men ingen ville ha henne – før nå.

Et helt spesielt adoptivprogram fra USA førte til at hun, og flere «uønskede» barn som Lucy, endelig skulle få seg kjærlige familier – på den andre siden av kloden!

Ekteparet Brent og Audry Shook har allerede fem egne biologiske barn, men hadde mer enn nok hjerterom for en fantastisk datter som lille Lucy.

 

Alle i familien står spente på flyplassen og barna gleder seg stort til å møte den nye søsteren sin fra Kina. Mamma Audry klarer ikke å holde tårene tilbake, og løper bort til datteren sin så snart hun får øye på henne i folkemengden.

 

Mammaen gråter når hun endelig får holde rundt Lucy, men det er det 6-åringen sier når hun får se mammaen sin som har fått en hel verden til å ta til tårene!

SE det nydelige øyeblikket mellom når Lucy endelig får møte mammaen sin, og DEL det gjerne med vennene dine på Facebook hvis du også ble rørt!