22. juni 2024

Dette uskyldige bildet av en mor og to barn utløste en VOLDSOM debatt. Ser du hvorfor?

Tusenvis har deltatt i en rasende debatt etter at David Brinkley fra Oklahoma, USA, la ut dette bilde på Facebook. Bildet viser kona hans Alora og deres to små barn som sover søtt.

David ville bare dele bildet for å vise sin kjærlighet til den lille familien sin, men det ble ikke helt slik som han hadde sett for seg.

Plutselig ble det en helt vill debatt rundt bildet, da mange mente at dette var en utrygg måte for barna å sove på, skriver Global News.

«Barn dør på grunn av dette!» skriver en person.

«Dette er farlig for babyen! De skal sove alene på rygg i en barneseng,» skriver en annen.

Men det er andre som mener noe annet:

«Vi har fem barn. Vi sov veldig ofte med dem. De kommer ikke til å ville kose for alltid, og snart får de sine egne rom.»

Alora fikk sjokk når hun så diskusjonen rundt bildet, og skrev et innlegg om det på Facebook:

«Okay, dette er det siste jeg kommer til å si om dette bildet, alvorlig talt. Mannen min delte et nydelig innlegg som bare var tenkt som en koselig hilsen, og han vet ingenting om privatinnstillinger på Facebook.

Alle som kjenner ham personlig vet hvor privat han er, så at det har blitt så stort er helt sykt. Dette bildet viser ett sekund av millioner som har passert. Der er ikke hele historien heller.

Jeg var trøtt, hadde ikke dusjet, hadde en million ting å gjøre, og alt jeg hadde lyst til å gjøre var å sette meg ned og gråte fordi jeg var så følelsesmessig utmattet. Det var en spesiell kosesituasjon. Jeg la meg ned i sengen for å amme datteren min. Min toårige sønn kom for å kose med lillesøsteren sin. Mannen min overvåket det hele og gjorde det slik at jeg kunne legge meg til rette med dem begge.»

Hva tenker du om saken? Har folk overreagert? DEL gjerne denne artikkelen videre med venner og familie på Facebook for å se hva de mener!