Den brannskadde 15-åringen ble hjemme under skoleballet. Da banker det plutselig på døren:

935

15-årige Korryn Bachner hadde, som de fleste tenåringer, lenge sett frem til å gå på skoleballet. Men bare noen uker før den store dagen skjedde det som aldri skulle ha skjedd.

Korryn var ute i hagen med flere skolevenner og de hadde det hyggelig sammen. De hadde laget et bål og satt rundt og pratet sammen da noen av vennene hennes bestemte seg for å helle bensin over flammene.

Denne uforsiktigheten skulle koste dem dyrt: Bensinen forårsaket en stor eksplosjon, som resulterte i at Korryn og et dusin andre tenåringer ble alvorlig skadde.

Panikken eksploderte, og klærne brant av flere av dem. Heldigvis kom ambulansene raskt til stede for å redde liv og helse til de brannskadde ungdommene.

For Korryn gikk det virkelig ille.

På sykehuset fikk foreldrene beskjed om at 15-åringen deres hadde tredje grads forbrenninger i 90 prosent av ansiktet.

 

I to uker kjempet jenta for livet på sykehuset. Hun var opptatt av cheerleading, var svært populær og hadde mange gode venner.

Hun og vennene hadde lenge gledet seg til å gå på skoleballet, men med hele hodet innpakket i bandasje, bestemte Korryn seg for å bli hjemme. Hun ville ikke vise seg, og kunne heller ikke risikere å få infeksjoner i de grusomme sårene i ansiktet.

 

Hun kom seg hjem fra sykehuset dagen før skoleballet, og var svært lei seg da hun ringte til daten Jonathan og fortalte at hun ikke kunne gå med ham til ballet likevel.

For å distrahere seg selv fra skuffelsen, begynte hun heller å tenke på fremtiden. De siste dagene hadde hun begynt å tenke på hav hun ville bli, og hennes store drøm var nå å bli sykepleier – slik at hun kunne hjelpe andre.

Men så, neste dag banket det på døra hennes.

Hun åpnet døra, og der sto daten hennes, Jonathan, og alle vennene hennes!

 

De hadde bestemt seg for at hun aldeles ikke skulle måtte sitte alene på den store kvelden, så de tok med seg ballet til henne.

De sendte henne opp for å pynte seg med kjole og smykker, mens de selv løp ned i kjelleren hennes for å dekorere med lys og pynt – nesten som en ordentlig ballsal.

 

«Hun har en så stor gruppe med venner. Det rant definitivt noen tårer, men det var gledestårer. Jonathan gikk glipp av sitt aller siste skoleball for å tilbringe kvelden sammen med henne. Korryn vil fremdeles kunne på to skoleball til, men jeg tror ikke at de kommer til å være like spesielle som denne kvelden var,» forteller mammaen hennes, Ellen.

Korryn og vennene to mange fine bilder sammen i finstasen, og kose seg masse i kjelleren sammen.

 

Det var den perfekte kvelden for 15-åringen, og viten om at vennene hennes ofret sitt eget ball for henne gjorde sinnet hennes langt lysere etter den grusomme ulykken.

«Hun var bare så lykkelig. Det fantes et smil under all bandasjen – og noen gledestårer. Det varmet hjertet mitt,» forteller mammaen.

 

Dette er det ekte vennskap handler om. Korryn har mange venner å støtte seg på i tiden fremover, og de kommer til å hjelpe henne gjennom denne vanskelige tiden.

For en fin gest av vennene hennes! SE videoen nedenfor, og DEL gjerne historien med vennene dine for å hylle disse flotte ungdommene!