Prins Harry møter foreldreløs gutt i Afrika: 14 år senere får han HEDERSPLASS i bryllupet

833

Det dukker stadig opp nye historier etter det kongelige bryllupet mellom prins Harry og Meghan Markle, men dette er kanskje den aller vakreste.

Venner, familie og kjendiser var til stede under vielsen for å være vitne til den store dagen, og midt iblant dem sto en gutt helt utenom det vanlige.

18 år gamle Mutsu Potsane traff prins Harry for første gang da han bare var 4 år gammel. Prinsen, da 19 år gammel, var på oppdrag for å hjelpe barn med HIV og AIDS i 2004 i Lesotho, Afrika, da han ble kjent med Mutsu.

De to ble øyeblikkelig gode venner, og lille Mutsu fulgte prins Harry som en skygge under besøket.

Bare to år etterpå startet Harry og prinsen av Lesotho, Seeiso, veldedighetsorganisasjonen Sentabale – «Forget me not».

Målet deres var å hjelpe barn med HIV og Aids i Lesotho og Botswana, og å gi dem håp. Prins Harry har vært på besøk flere ganger gjennom årene, og hver gang har han blitt møtt av sin kjære venn Mutsu.

Under bryllupet i helgen som var, ble det tydeligere og tydeligere at Harry har arvet mamma Dianas hjerte. Han hadde invitert flere venner og bekjente fra Lesotho, der unge Mutsu, nå 18 år, selvfølgelig sto først i rekken for å gratulere det nygifte paret.

Prins Seeiso var selvfølgelig også til stede, og kom med en hilsen til brudeparet:

«Jeg kommer med gratulasjoner fra hele Lesotho. Jeg er ikke bare her for meg selv, men for å representere hele landet. Vi er så lykkelige.»

Det varmer sjelen å se hvor stor effekt prins Harry har hatt på folk over hele verden. Han har tydelig arvet mammas varme hjerte! DEL gjerne denne fine historien med vennene dine på Facebook hvis du også er enig!