SE det nyeste kongelige kjæledyret: Løshunden Guy ble reddet fra en «high-kill»-kennel i USA!

360

Hunden Guy er det nyeste kongelige familiemedlemmet, og ser kanskje litt sliten ut ved siden av den engelske dronningens velstelte hunder. Grunnen? Han ville ha dødd om ikke A Dog’s Dream og Meghan Markle hadde reddet ham i tide!

Hunden hadde blitt funnet forlatt i en skog i Kentucky, USA, og ble tatt med til hundekennelen. Dette var dessverre et såkalt «high-kill shelter», hvor hundene blir avlivet om de ikke blir adoptert raskt nok.

 

Det var like før Guy mistet livet da dyrevernsgruppen A Dog’s Dream Rescue hentet ut den 3 år gamle hunden og tok ham med til Canada, hvor han kort etter ble adoptert av Meghan Markle, nå hertuginnen av Sussex.

 

I november i fjor kunne organisasjonen skrive denne gladnyheten på sine Facebook-sider:

«Nå er det offisielt! Våren 2018 markerer datoen når en av våre reddede hunder vil bli en del av KONGEFAMILIEN!!! Guy ble reddet av A Dog’s Dream og adoptert av Meghan Markle i Toronto for noen år siden – den samme Meghan Markle som nå er forlovet med prins Harry!!»

 

Markle har to såkalte «redningshunder» kalt Guy og Bogart, og hun referer til dem som «guttene mine» og sier at de betyr alt for henne.

 

Nå har Guy blitt godt tatt imot av den britiske kongefamilien, og han ble nylig sett i bilen sammen med selveste dronningen!

 

 

Guy fikk virkelig hundeversjonen av en Askepott-opplevelse! Takk til fantastiske Meghan som er en så god dyrevenn og et godt forbilde!

 

DEL gjerne denne historien med vennene dine på Facebook hvis du også mener Meghan gjorde det rette!