Mammaen ber 3-åringen spille noe på pianoet. Når hun velger Bach får alle HAKESLEPP

1441

Denne lille 3-åringen smelter alles hjerter i dag, og kommer til å bli en musikalsk verdensstjerne imorgen!

Amerikanske Charlotte er bare 3 år gammel, men er født med et utrolig talent. For mens andre barn på hennes alder lærer seg å gå på do, knytte sko og tegne, har dette lille sjarmtrollet et talent som gjør at hun har lyst til å tilbringe hvert minutt av dagen på pianokrakken.

På en av disse dagene ber mammaen henne om å spille noe hun har lyst til for henne. Men istedenfor å klimpre løs på tangentene eller spille ‘Lisa gikk til skolen’, velger jenta å spille det vanskelige stykket ‘Allegretto in F’ av Johann Sebastian Bach. Og det UTEN noter å se på!

Mens hun spiller blir hun så glad i musikken som kommer ut av fingertuppene sine at hun begynner å nynne med!

Nå har over 6 MILLIONER mennesker sett henne spille, og det bør du også gjøre i videoen nedenfor! DEL gjerne med vennene dine på Facebook hvis du også tror at hun har en meget lys fremtid foran seg!