Helt magisk: SE videoen av ulven som gir MILLIONER gåsehud!

984

Temaet om ulv står sterkt i Norge for tiden, og temperaturen er høy. Folk har forskjellige meninger om hvorvidt man skal få skyte ulven, hvor mange, hvor hen osv… Men for mange av oss er svaret klart: la ulven leve!

WWF skriver:

«Ulven er kritisk truet i Norge. Likevel jakter Norge på ulv, og vi er det landet i Europa som er dårligst til å ta vare på ulven vår.» 

Ulven har levd her i landet i tusener av år, er en naturlig del av norsk dyreliv og har ikke angrepet et eneste menneske på over 200 år. WWF informerer også om at ulver i Norge bare står for ca. to prosent av sauetapet i en beitesesong, og at det er infeksjoner, parasitter, sykdommer, ulykker og giftige planter som står for det meste av sauetapet på utmarksbeite!

Denne videoen ble delt av Wolf Conservation Center på Facebook med teksten: «Skjønnhet. Ikke udyr,» og har nå blitt sett over 43 MILLIONER ganger. Og når du ser den vil du skjønne hvorfor.

Her ser vi en majestetisk ulv som ligger i snøen og uler med flokken sin like ved. De viser en harmonisk side av seg selv, og det er fascinerende å både se og høre på…

Det er slettes ikke noe monster eller «udyr» å se her, men en dyktig jeger som har livets rett! DEL hvis du også mener at ulven bør få leve!