Pensjonisten nøler når han ikke har råd til medisinene sine. Det kvinnen gjør da betyr ALT

2114

Vi har alle hørt historier om gode medmennesker som gjør noe fantastisk for fremmede uten å forvente noe tilbake, men har du noen gang opplevd det med egne øyne? Det gjorde i hvert fall denne unge kvinnen som sto i kø på apoteket!

Den unge kvinnen sto i kø for å hente ut en resept da hun overhørte samtalen like foran seg. En eldre mann sto i kassen for å hente ut medisinene sine for de neste tre månedene, men ble tydelig sjokkert og nervøs da prisen kom på 170 amerikanske dollar, som vil si nesten 1500 kr.

 

Farmasøyten spør om han bare vil ha medisiner for én måned istedenfor tre, men da presser en annen kvinne seg lynraskt frem, og sier det utrolige:

«NEI, han skal ha for alle tre månedene,» og tar frem lommeboka og betaler så raskt at mannen knapt ikke rekker å reagere.

Med tårer i øynene takker han henne, og de to fremmede gir hverandre en god klem.

 

Så utrolig det er når mennesker viser slik omtanke for hverandre!

Medmenneskelighet slutter aldri å inspirere, og man skal aldri undervurdere effekten av en god gjerning! DEL denne historien med vennene dine på Facebook hvis du også mener denne kvinnen fortjener en hyllest!