Studenten Kayla reddet den syke pitbullen. Nå NEKTER han å slippe henne!

1197

Studenten Kayla Filoon fra Philadelphia, USA, kunne aldri ha forutsett hvor mye livet hennes skulle forandres da hun besøkte kennelen for et par uker siden.

Til tross for at hun er en fattig student og bruker all sin tid på skolearbeid, så jobber hun så ofte hun kan som frivillig for kennelen, der hun lufter de hundene som er ute for adopsjon.

Hun gikk forbi burene som vanlig da hun plutselig la merke til nykommeren, Russ. Han var en ung pitbull og satt helt stille og rolig i buret sitt og bare så på henne.

Kayla la merke til hvor trist og oversett han så ut, og han var syk. Han hadde en infeksjon på øyet, hostet, kløende hud, og halen hans var blodig etter en skade.

Kayla tok ham med seg ut i hagen, der hun oppdaget hvor snill han var å gå meg. Han gikk fint i bånd og spiste forsiktig noen små godbiter fra hånden hennes. Men det som erobret hjertet hennes var at han hele tiden ville kose. Mer enn noe annet virket det som om han søkte nærhet og omsorg, og Kayla ga svært lett etter.

Da Kayla kom tilbake neste dag tok hun med Russ på en litt lengre tur. Når de stoppet for å ta en pause, la han hodet i fanget hennes, og hun skjønte at hun ikke kunne gi slipp på denne herlige hunden.

Så, da de kom tilbake fra turen gikk hun øyeblikkelig for å be om å adoptere ham, og begynte å fylle ut alle de nødvendige papirene.

Russ fikk bli med sin nye matmor hjem, og han har ikke forlatt henne siden.

Kayla må bruke mye tid på studiene, men det gjør ikke noe for Russ – han bare klatrer opp i stolen med henne og koser med henne mens hun arbeider.

På grunn av hudproblemene trenger Russ daglig å bli vasket med medisinske behandlinger, og huden hans har blitt mye bedre allerede!

Han elsker sin nye matmor, og Kayla elsker sin nye bestevenn.

For et radarpar! De to fant hverandre da de trengte det som mest, og nå kan de se frem til mange gode stunder og et langt liv sammen. DEL gjerne denne historien hvis du også forelsket deg i denne kosete pitbullen!