Plutselig får jenta panikkanfall på flyet: Det flyverten gjør da får mammaens tårer til å RENNE

716

Jeg får alltid litt vondt i magen når jeg skal fly, men jeg har flere bekjente som sliter mye mer. Kanskje det er fordi man sitter innestengt i en metallboks 10 000 meter over bakken, eller kanskje det er fordi man ikke føler man har neon kontroll. Men i denne tidsalderen er det noen ganger man bare MÅ fly – og det kan være forferdelig slitsomt for de som lider av angst, stress og panikk når det kommer til flyging.

9 år gamle Gabby fra USA har flydd siden hun var liten, og hadde aldri vist noen tegn til stress angående dette tidligere. Denne dagen skulle mamma Erika ut å fly alene med sine tre barn, og hun hadde mer enn nok med å bare holde øye med dem gjennom reisen.

Det hun ikke var forberedt på var reaksjonen til lille Gabby like etter at flyet tok av. 9-åringen har diabetes og hun begynte å bli tydelig urolig. Blodsukkeret hennes falt raskt mens den tøffe jenta prøvde å holde seg rolig – med det var ingen lett oppgave.

 

Som mammaer flest, begynte Erika å bli stresset og bekymret på datterens vegne, men hvilken kontroll har hun på et fly flere tusen meter over bakken?

Så, ut fra det blå, kom det en flyvert bort til den nesten paniske jenta. Alt ved ham lyste av ro og omtanke, og han satte seg ned ved siden av 9-åringen og foreslo at de skulle prate litt for å tenke på noe annet.

 

Mammaen forteller:

«I rundt 30 minutter satt de to å snakket fortrolig om alt fra datteren hans, som er samme alder som Gabby, til kjæledyrene hennes og hvilken klasse hun går i. 

Når det ble ekstra turbulent begynte hun å gråte og holdt fast rundt armen hans. Han svarte varsomt at hun kunne holde seg fast i ham så lenge hun ville.

 

Rett etter dette begynte blodsukkeret hennes å synke farlig lavt på grunn av det ekstreme stresset hun kjente. Han løp ut av setet sitt for å hente appelsinjuice til henne, og kom så tilbake for å sette seg med henne igjen.»

Flyverten, Garrick, visste nøyaktig hva han skulle gjøre til enhver tid. Han satt med Gabby og fikk henne til å le og prate, hentet juice til henne, og de to snakket sammen om alt mellom himmel og jord! Takket være denne flyverten gikk resten av flyturen strålende.

«Da vi landet og rullet mot gaten vår, tok han tak i mikrofonen og fortalte at vennen hans, Gabby på første rad, hadde overvunnet flyskrekken sin. Så ba han om en rungende applaus, og hele flyet klappet for henne. 

Det var en fantastisk opplevelse, og vi er evig takknemlige for å ha møtt en så vakker, uselvisk sjel.»

 

Mammaen hyller flyverten Garrick i sitt innlegg på Facebook, og håper at andre vil gjøre det samme ved å dele historien deres.

Garrick fortjener absolutt å hylles ettersom han gjorde alt han i sin makt for å hjelpe en livredd jente og en stresset mamma. DEL gjerne historien med vennene dine for å hylle ham du også!