Søsknenes liv ble snudd på hodet på bare noen sekunder: Holder hender etter den fatale ulykken

1200

De små søsknenes ansikter er fulle i skrubbsår og hevelser. Både 8-årige Angela og 5-årige Zachary må ha på seg nakkestøtter, og kan knapt bevege seg i sykesenga. Men å holde hender klarer de fremdeles – og de nekter å slippe.

Familien på sju fra Texas, USA, fikk nettopp hele livet snudd totalt på hodet. Angela og Zachary satt i bilen sammen med mamma Karisa, pappa Jim, 4- årige Wyatt, 2-årige Nicholas og babyen Julianna, da de havnet i den fryktelige dødsulykken.

 

En ung mor mistet plutselig kontrollen over sin egen bil på veien, og kolliderte hardt med bilen til Familien Clemens. Den unge mammaen og den ettårige sønnen hennes overlevde ulykken, men situasjonen var en helt annen i den store familiebilen.

Karisa, Jim, og babyen Julianne døde på stedet.

Angela (8), Zachary (5), og Wyatt Clemens (4) ble fraktet i all hast til sykehuset, og det var usikkert om noen av dem ville overleve. Bare deres 2-årige lillebror Wyatt var i relativt god behold, og ble snart utskrevet til bestemors trygge armer.

 

Dette hjerteskjærende bildet av søsknene ble lagt ut av et familiemedlem, og viser hvordan søsknene trøster hverandre og støtter seg på hverandre i denne svært vanskelige tiden.

Besteforeldrene vil ikke klare å betale alle sykehusregningene som hoper seg opp for de stakkars barna, og de startet derfor en innsamlingside for å sikre behandlingen deres videre.

Man må nesten spørre seg om forsikringssystemet i USA er riktig klokt når de krever hundretusener av dollar for å behandle små barn som er livstruende skadet…

Heldigvis har gode mennesker vært raske med å hjelpe barna, og de har til nå klart å få inn over 130 000 dollar (over 1 million kroner) som skal hjelpe dem videre.

«Barna kommer til å trenge omfattende pleie i mange måneder fremover,» står det på siden. «Vi søker økonomisk hjelp til begravelsene og til behandlingen til disse nydelige små barna.»

Foreldrene og lille Julianne ble begravet 21. april.

Bare Nicholas (4) og Wyatt (2) var stabile nok til å kunne gå i begravelsen.

Nå prøver besteforeldrene, onkler og tanter å ta vare på barna etter beste evne, men alle vet at ingenting vil bli som før igjen. Heldigvis har søsknene fremdeles hverandre å støtte seg på – og det er tydelig at de trenger det.

 

Nå håper vi at tiden, søskenkjærligheten og det sterke samholdet deres kan være med på å starte helbredelsen deres, både fysisk og psykisk. DEL historien hvis du også ønsker disse barna alt godt fremover.