19-åringen var døden nær etter å ha ignorert advarselen: Nå vil hun advare ALLE

3750

Dette er feilen flere millioner mennesker gjør jevnlig, men for den franske 19-åringen fikk det nesten døden til følge… Nå håper hun at andre kan lære av hennes feil.

Franske Estelle fikk sitt livs sjokk nylig da hun hun skulle farge håret hjemme. Hun var blond og bestemte seg for å prøve noe nytt, og brunfargen kjøpte hun i butikken. Hun gikk hjem, og begynte å smøre løsningen direkte på håret og hodebunnen.

Så kjente hun det.

Youtube/Le Parisien

 

Det begynte først å kile i hodebunnen, og snart begynte hodebunnen også å svelle opp.

Hun kom seg raskt til nærmeste apotek, og fikk allergimedisin som skulle hjelpe mot kløen, men dessverre gjorde det bare ting langt verre…

Youtube/Le Parisien

 

Hele hodet og ansiktet hennes svulmet opp som en ballong, og mammaen hennes kjørte henne til sykehuset. Der begynte legene raskt å behandle den voldsomme reaksjonen hennes, men det skulle bli verre før det ble bedre. Tungen henne begynte plutselig å svulme opp den også , og snart slet hun med å puste.

Youtube/Le Parisien

 

Grunnen?

Hun hadde ikke fulgt pakningsvedlegget der det sto at hårfargen inneholdt PPD, et svært allergifremkallende stoff, og derfor måtte testes på et lite område på huden 48 timer før produktet kunne brukes på håret.

Youtube/Le Parisien

 

For Estelle gikk det så langt at hun en stund svevde mellom liv og død på grunn av reaksjonen hun fikk til stoffet, og i etterkant la både hun og moren ut bilder fra hendelsen for å advare andre mot å gjøre den samme livstruende feilen.

Youtube/Le Parisien

 

Heldigvis overlevde Estelle, og hun har fått tilbake sitt vanlige ansikt igjen. Men hun kommer nok neppe til å gjøre samme feilen neste gang hun farger håret!

Youtube/Le Parisien

 

Har du farget håret noen gang? Og pleier du å følge henvisningene på pakken? DEL denne historien med andre slik at de også kan bli advart!