Skandale i Storbritannia: Nadia kalles for «Verdens verste mamma» og hetses etter AVSLØRINGEN

449

Når bør et barn begynne å tenke på vekten sin, og hva skal man som forelder gjøre for å hindre overvekt? Svarene den 30-årige mammaen Nadia gav på disse spørsmålene har fått Storbritannia til å se RØDT.

For ja, det er viktig å ta tak i fedme og overvekt blant unge, men de fleste er vel enige i at barn ned i 6 års-alderen skal slippe å bli konfrontert med badevekta hver morgen? Eller?

For her er småbarnsmoren Nadia Udin uenig. Hun fortalte nylig på det britiske TV-programmet «This Morning» om hvordan hun veide barna sine hver morgen, inkludert sin 6 år gamle datter.

 

Nadia forteller at hun selv ble veid daglig som barn, og at moren hadde total kontroll på porsjonstørrelsene til ethvert måltid.

Hun forklarer at grunnen til at hun selv nå veier barna sine daglig, er at hun er redd for at de skal bli mobbet på grunn av vekta, og for å «passe på valpefettet» deres.

 

Etter intervjuet har flere bekymrede foreldre, eksperter og fremmede mennesker gitt hard kritikk til Nadia, og mener at dette ekstreme fokuset på vekt kan føre til dødelige sykdommer som anoreksia i tenårene.

Til dette svarer mammaen at hennes eldste datter ikke viser noen psykologiske problemer som stammer fra den daglige veiingen, og at alle foreldre oppdrar barna sine forskjellig.

Hva mener du om dette? Bør ikke barn bare få lov til å være barn, uten å tenke på tallene som vises på vekta? Del gjerne meningen din i kommentarfeltet og DEL artikkelen med vennene dine på Facebook!