17-åringen får en livstruende hjernesvulst: Nå røres TUSENVIS av storebrors nye frisyre!

422

Noen ganger kan livet være så ufattelig urettferdig. Unge, gode mennesker rammes av sykdom, mens kriminelle slipper unna straff, gang på gang… Heldigvis finnes det gode mennesker som gjør verden bedre, og i dette tilfellet var det storebrors handling som gjorde livet til 17-årige Alana lysere.

Alana McMullan hadde akkurat kommet hjem fra skolen, da hun plutselig begynte å vise tegn på at ikke alt var som det skulle være. Hun følte seg dårlig, svimmel, og fikk nedsatt hørsel. Men ingen kunne ha sett for seg at dette var tegn på en livstruende sykdom.

Etter flere legebesøk, sykehusutredninger og tester ble legenes verste tanker bekreftet: 17-åringen hadde en 5 cm stor hjernesvulst.

Beskjeden kom som et sjokk på Alana og familien hennes, men den som kanskje tok det hele aller hardest var storebroren Ethan på 19 år.

«Jeg gråt og gråt. Men da jeg så henne lå hun bare der som om ingenting hadde skjedd, så det inspirerte meg til å være sterk gjennom dette marerittet,» forteller han.

 

Etter mye om og men, kunne Alana endelig opereres. Operasjonen var risikabel, men det var det eneste som kunne redde livet til 17-åringen. Kirurgene brukte hele 9 timer på å fjerne 90% av svulsten, og etterlot Alana med et 25 cm langt arr i bakhodet.

Ethan ønsket å vise sin støtte til søsteren, og bestilte en time hos frisøren like etter hadde forsikret seg om at søsteren kom til å overleve.

Grunnen?

Han ville ha en frisyre som lignet på Alanas arr!

«Jeg ville bare at hun se at hun ikke gikk gjennom dette alene,» sier den omtenksomme storebroren.

Så snart han var ferdig hos frisøren, tok han et bilde av håret sitt slik at Alana skulle få se det. Det var faktisk første gang hun fikk se hvordan hennes eget arr så ut!

«Jeg hadde ikke engang sett mitt eget arr før han sendte bildet. Det var første gangen jeg så det!» ler den modige lillesøsteren hans, og skryter av at hun har verdens beste storebror.

Operasjonen var dessverre bare første hinder i kampen mot kreften for 17-årige Alana, og hun skal begynne med cellegift til uka. Heldigvis går hun inn i kampen med en positiv innstilling, og viten om at storebror kommer til å kjempe med henne hver eneste steg av veien.

Ethan har allerede bestemt seg for å barbere av seg alt håret om Alana skulle miste sitt etter behandlingene.

Dette er ekte søskenkjærlighet! DEL for å støtte søsknene i kampen videre!