Familiens 9 måneder gamle datter får en dødsdom. Da sier barnepiken det INGEN hadde forventet

84603

Alle som har passet på barn vet hvor mye ansvar og tillit som hviler på skuldrene ens i samme sekund som foreldrene forlater huset.

De fleste barnepassere klarer dette utmerket, men det finnes også de som aldri burde få gå i nærheten av et barn noensinne. 22 år gamle Kiersten Miles hadde bare vært barnevakt i noen uker for George og Farra Roskos tre barn da livet brått tok en uventet vending for familien.

Da skulle Kiersten vise seg å være langt viktigere for familiens ve og vel enn hva noen kunne ha sett for seg.

Det hele begynte med at den amerikanske 22-åringen trengte en deltidsjobb utenom studiene. Hun fikk vite om familien Rosko gjennom en venn, og hun ble kort etter ansatt som familiens barnepike.

Alle barna elsket henne, men spesielt familiens yngste datter, Talia. De to knyttet et sterkt bånd til hverandre, og var uadskillelige de dagene Kiersten kom bort.

Men snart skulle lykken ta slutt. Det skulle vise seg at den 9 måneder gamle jenta hadde en alvorlig leversykdom; gallegangsatresi. En betennelse fører til at gallegangene skrumper inn og kan bli helt tette.

Når legene fortalte at Talia trengte en ny lever, nølte ikke Kiresten et sekund med å tilby seg å stille opp for den lille jenta.

Foreldrene prøvde å holde igjen; dette var jo ikke som å donere blod, men et langt større inngrep der en passende donor måtte donere deler av sin egen lever – som man jo tross alt trenger selv!

Men Kiersten lot seg ikke rikke. Hun søkte om å bli donor for jenta, og tok noen prøver for å sjekke om hun kunne passe. Og snart kom svaret: Kiersten var en perfekt match!

Foreldrene var selvsagt utrolig lettet over at jenta deres kom til å klare seg og få hjelpen hun trengte, men ville absolutt ikke gjøre det slik at barnepiken skulle føle seg tvunget. De sa hele tiden at hun kunne få ombestemme seg, og holdt seg helst i bakgrunnen. George og Farra ville ikke at den unge kvinnen skulle gjøre noe hun ville komme til å angre på.

Kiersten selv var aldri i tvil, og den 11 januar 2017 gjennomgikk hun og lille Talia operasjonen. Den tok hele 14 timer.

Legene fjernet først en del av Kierstens lever, og tok den rett med inn til lille Talia som lå i operasjonssalen ved siden av.

Heldigvis var transplantasjonen vellykket, og Kiersten kunne skrives ut bare fem dager senere, mens Talia ble liggende i ni. De klarte begge å hente seg inn raskt etter det, og i dag er Talia som et helt nytt barn!

Få ville trodd at den lille jenta nylig hadde gjennomgått en levertransplantasjon: Hun leker og smiler som en hvilken som helst annen liten pike, og spiser som aldri før!

Kiersten har virkelig ett hjerte av gull. Det er nydelig å se at det finnes noen mennesker der ute som er så uselviske og gode som henne! Denne 22-åringen kunne ha gått videre med livet sitt, og fokusert kun på venner, studier, festing og kjærester. Istedenfor gjennomgikk hun en lang og alvorlig operasjon, og utsatte seg selv for høy risiko, smerter og en lang helbredelsesprosess – alt for at en liten jente skulle få en ny sjanse i livet.

Én ting er sikker: Denne unge kvinnen er minst like vakker inni som hun er utenpå! DEL denne fantastiske historien med vennene dine på Facebook om du også ønsker Kiersten og lille Talia alt godt fremover!