Hunden er våt og kald og prøver å unngå regnet. Men SE når kameraet fanger kvinnens reaksjon!

1972

Denne kvinnen hadde nok ingen anelse at flere millioner mennesker skulle få se hva hun gjorde denne kalde regnværsdagen da hun så en hund liggende alene på fortauet. Heldigvis fanget overvåkingskameraet alt!

Denne unge kvinnen kom ut fra en kafé og gjorde seg klar for å trosse det kalde, sure været da hun plutselig fikk øye på noe som også hadde søkt ly fra regnet – en hjemløs hund!

Hunden hadde krøllet seg sammen på den tørre bakken like utenfor kafédøra for å prøve å sove litt, og kanskje for å kunne kjenne varmen fra kafeen hver gang noen gikk inn og ut.

I videoen fra overvåkingskameraet ser vi at kvinnen lenge står og kikker på hunden, og det er tydelig at hun nøler med å forlate den slik – kald og våt.

 

Hun tar opp paraplyen og skal til å gå, men nøler igjen. Så begynner hun fikle med noe vi ikke kan se på grunn av paraplyen.

Men når hun bøyer seg ned igjen kan alle se hva hun har gjort: hun har tatt av seg det tykke skjerfet sitt, folder det ut som et teppe og legger det beskyttende over den sovende hunden.

Hunden våkner litt, men ligger helt stille mens kvinnen dekker den til. Det er nesten som om den ikke kan tro at det er sant! Etterpå krøller den seg enda mer sammen for å også kunne dekke ansiktet med det varme skjerfet, og flere forbipasserende kikker nysgjerrig på hunden mens de går forbi. Kanskje de får inspirasjon til neste gang de selv ser en kald og forlatt hund i regnet?

Denne videoen er helt nydelig rørende! Kvinnen var nok kald selv uten det tykke skjerfet, men hun visste at hunden trengte det mer enn henne, så hun gav det bort. Slike mennesker trenger vi flere av! DEL hvis du er enig!