Forskerne avslører: Folk som er født i DETTE stjernetegnet har større sjanse for å bli berømte!

1485

De fleste av oss vet hvilket stjernetegn vi er født under, og omtrent hvilke egenskaper stjernetegnet vårt sies å ha, men dette har aldri vekket noen særlig interesse hos forskerne – før nå.

Det er nemlig en studie i Journal of Social Studies som har funnet ut at barn født under vannmannen (21. januar til 20. februar) har en mye større sjanse for å bli rike og berømte!

I studiet sjekket forskerne stjernetegnet 100 ulike kjendiser (skuespillere, TV-personligheter, artister, idrettshelter, forfattere, politikere, entreprenører, osv.), og oppdaget at et proporsjonalt stort antall rike, berømte og fremgangsrike mennesker var født i mellom januar og februar – altså i vannmannens tegn.

Her fant de blant annet Jennifer Aniston, Oprah, Mozart, Abraham Lincoln, Christiano Ronaldo, Darwin, Shakira, Thomas Edison, Robbie Williams, og Michael Jordan.

 

Kan dette være fordi januarbarna er mer utviklet når de begynner på skolen i forhold til de født sent på året, eller hva tror du? DEL gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook hvis du også kjenner noen født i januar eller februar!