Denne kvinnen får ALLE til å le på den tyske t-banen!

188

Denne videoen fra Berlin i Tyskland har spredt seg som ild i tørt gress på nettet de siste dagene, og grunnen er helt fantastisk:

Vanligvis så står man med en alvorlig eller trøtt mine på offentlig transport, og jeg merker selv at jeg ignorerer de rundt meg til fordel for å stirre ut av vinduet. Men noen ganger er det litt fint å følge med på hva som foregår også!

På den tyske t-banen, eller U-bahn som de kaller det, står det nemlig en kvinne som fniser og ler litt for seg selv. Hun leser kanskje en morsom melding, har sett et morsomt bilde eller ser en video – uansett hva det er så klarer hun ikke å slutte å le!

Men mens noen først kikker nysgjerrig bort på henne, er det snart noen som ikke klarer å holde seg og begynner å le de også. Snart begynner flere å flire og le, og før man vet ordet av det står passasjerene midt oppi en surrealistisk situasjon der hele vogna ler og overhodet ikke klarer å stoppe!

SE videoen selv nedenfor og DEL den med vennene dine å Facebook om du også begynte å smile!