En eldre mann ringer etter hjelp. Men når de ankommer, avsløres hemmeligheten hans!

159

I 2014 levde Douglas Mark på 82, og hans kone, Maxine, et rolig liv i hjemmet deres i Decatur i Georgia, USA.

Etter Douglas pensjonerte seg, har han lidd av demens, og til og med flere slag. Maxine har ringt til Dekalb County’s Station 9 Fire Department flere ganger, på sin manns vegne. Brannmennene var vant til å få disse telefonene, og de har vært hjemme hos Douglas og Maxine flere ganger for å gi dem medisinsk hjelp og underholdt dem før de har dratt videre.

Etter mange samtaler innså til slutt Station 9 at den de kjente som Mr. Mark, egentlig var løytnant Mark. Brannmennene skjønte ikke at Douglas var en av dem, og også at han var den eldste pensjonerte brannmannen i deres team, som fortsatt var i live.

Det var det eneste som krevdes for å skape et sterkt bånd mellom heltene – som gamle, som unge. Station 9 begynte å undersøke Douglas’ bakgrunn, og deres besøk ble mye mer verdifulle.

En dag da Station 9 dro til paret Mark for medisinsk hjelp, kunne de ikke la være å legge merke til at deres hjem trengte en oppussing. Douglas og Maxine trengte en ny veranda og en rampe til Douglas’ rullestol, og gulvet, taket og isoleringen måtte renoveres.

 

[adsense2]

 

Før Douglas gikk bort i mars 2016, var det akkurat dette hans nye «familie» gjorde.

Se selv i videoen nedenfor, og gjerne del denne med vennene dine på Facebook!