16. juli 2024

2-åringen dør av hjerneinfeksjon etter legenes tabbe. Nå advarer mammaen om LIVSFAREN i gresset

Kenley Ratcliff var en frisk og glad 2-åring som hadde hele livet foran seg. Så forandret alt seg.

Den vesle jenta ble på grusomt vis revet fra familien sin så altfor tidlig. Nå vil mammaen advare andre slik at tragedien ikke rammer flere familier.

Familien til Kenley bor i Indiana, USA, og 2-åringen elsket å leke ute på gresset. Men gjemt i gresset lå det en uventet fare som skulle koste henne livet.

Kenley fikk plutselig høy feber, men når foreldrene tok henne med til sykehuset mistenkte legene bare at det var en halsbetennelse. De sa at jenta snart kom til å bli bedre, og sendte familien hjem igjen. Det gjorde hun ikke, og familien dro nok engang tilbake til sykehuset, der de ble sendt på dør nok en gang.

Men snart skulle det bli enda verre: Den lille jenta fikk enda høyere feber, og fikk plutselig utslett over hele kroppen. En venn av familien forklarer: «Tilstanden den lille jenta var i når hun lå der, er en mammas og pappas verste mareritt.»

Men dette marerittet kunne ikke foreldrene våkne fra. Den 30. mai dro foreldrene til akutten med 2-åringen enda en gang, og endelig skjønte legene alvoret. Kenley ble lagt inn og fikk antibiotika.

Legene kommer frem til at jenta har flekkfeber, en sykdom som overføres fra dyr til mennesker via flått. Men i tillegg til feber og utslett kan sykdommen føre til at man får bakterielle infeksjoner. Infeksjonen hadde nå satt seg på Kensleys hjerne.

Foreldrene hennes startet opp en GoFundMe-side for å samle inn penger til datterens behandling. På siden skriver familien: «Hun får hjelp med å puste for å kunne overleve, og hele familien er samlet rundt henne. Vi håper på et mirakel for dette fantastiske barnet.»

Men 3. juni var det slutt. Mirakelet familien ventet på kom aldri, og familien måtte ta den tunge avgjørelsen om å skru av respiratoren. Hun sovnet stille inn med mamma, pappa og storesøster rundt seg. Kenley Ratcliff ble bare 2 år gammel.

Det eneste som trenger gjennom familiens tunge sorg nå er ønsket om å hindre at dette skal skje med noen andre. De sprer kunnskapen om datterens tidlige død så godt de kan, i håp om at det vil redde et annet barn i fremtiden. På denne måten unngår de at lille Kenley ikke døde forgjeves.

«Målet vårt er å spre kunnskap om flekkfeber og vi håper å på den måten kunne redde andre barns liv. Vær så snill å fortsett å spre dette!» skriver familien.

Du vet kanskje selv hvor farlig flåttbitt kan være, men altfor mange tar ikke dette alvorlig. DEL gjerne dette med vennene dine på Facebook slik at de også kan få høre denne familiens budskap!