Hennes 15 år gamle datter blir voldtatt. DNA-resultatet får verdenen hennes til å KOLLAPSE

2266

34 år gamle Catherine St. Germain fra Loveland, Colorado i USA, følte hun hadde alt hun kunne ønske seg i denne verden. Så skjedde det utenkelige.

Catherine levde et lykkelig liv sammen med sin ni år gamle sønn og datteren, Alyssa, på 15. Hun hadde nylig skilt seg med barnas far, og fant snart lykken igjen med en venn hun hadde kjent i over 20 år, Aaron Tyrell Scott.

Aaron hadde jobbet i marinen og politiet, og var selv far til tre barn, den eldste jenta hans bare ett år yngre enn Alyssa. Han var romantisk og sjarmerende, en ekte familiemann, og Catherine var overbevist om at hun hadde kapret drømmemannen.

De to giftet seg i Juni, 2014, og Catherine var overlykkelig. Men så, under ett år senere får Catherine en forferdelig telefon fra politiet, og de ber henne komme til politistasjonen. Der får hun høre noe som sendte hele verdenen knusende ned rundt henne. Natten før hadde Aaron forgrepet seg på 15 år gamle Alyssa.

Catherines hjerte knuses for datteren som måtte gjennomgå den fryktelige hendelsen. Hun klarer ikke å forstå hvordan mannen hun hadde elsket og som hun stolte på med sine barns liv kunne gjøre noe så grusomt. Hun føler hun har sviktet barnet sitt.

Catherine kastet ham øyeblikkelig ut av huset og søkte om skilsmisse. Men Aaron insisterte på at han var uskyldig. Igjen og igjen nektet han for å ha voldtatt stedatteren, men DNA beviset kom tilbake med en knusende dom: Han var skyldig.

Men så kom enda et sjokk: Straffen han fikk var bare 90 dager i fengsel, samt 8 år på en liste over seksuelle forbrytere. Moren til hans egne barn ble ikke engang varslet om forbrytelsen hans.

Helt nummen av frykt og raseri tok Catherine til sosiale medier for å advare andre foreldre mot Aaron og andre kriminelle som ham. I videoen nedenfor sier hun ikke et eneste ord, men forteller historien gjennom flere lapper hun har laget.

Og beskjeden hennes er klar: Monstre går fritt blant oss, og det kan godt hende at du kjenner noen av dem – godt. Og ALLTID hør på barna dine om de prøver å fortelle deg at de har blitt utsatt for overgrep.

Videoen nedenfor vil gi deg frysninger, men den er utrolig viktig! DEL dette med vennene dine på Facebook for å spre Catherines budskap!