Benjamin ble mishandlet og mobbet på skolen: Her er MC-gjengen som REDDET ham

1331

Mobbing er for mange et usynlig problem: Om man ikke ser det eller har opplevd det selv, så er det akkurat som om det ikke finnes. Men det finnes barn over hele landet, ja, over hele verden, som gruer seg til å gå på skolen på grunn av at de blir mobbet. Hver eneste dag.

Mobbing kan være både verbalt og fysisk voldelig, og i Sverige opplevde den lille gutten Benjamin å bli hetset, fornedret, slått og sparket på skolen.

«Flere ganger så dro de til og med ned buksene mine og alle bare sto rundt å lo,» forteller Benjamin. Ofte, når han kom hjem fra skolen, la han seg bare i sengen og gråt.

Mammaen hans følte seg naturlig nok helt maktesløs: «Han ville ikke leve lenger, helt enkelt,» sier hun, og hjertet hennes brister. Mammaen ville så gjerne hjelpe, og gjorde alt hun kunne for å finne en løsning.

Det var da hun tok til sosiale medier.

Hun kom over gruppen D.A.C.A. – Drivers Against Child Abuse er en motorsykkelklubb som hjelper barn som har det vondt og vanskelig. Og de var ikke i tvil om at de ville hjelpe Benjamin.

Etter det skysset de den unge gutten frem og tilbake fra skolen, og ble med på forskjellige møter. De har helt fantastisk mye kunnskap om barns rettigheter og skolens plikter, og mener de kan se situasjonen fra et mer objektivt perspektiv enn det foreldrene kan.

Selv om disse tøffe typene prøver å ikke la seg påvirke emosjonelt, så kan det ofte bli vanskelig: «Man vokser som mennesker,» forteller en av medlemmene med tårer i øynene.

SE innslaget nedenfor (på svensk), og DEL gjerne historien med vennene dine om du også er imot mobbing!