Fargen på øynene våre AVSLØRER karakteren vår: Hva sier din om deg?

16667

Fargen på øynene dine er en av tingene som gir deg særegenhet. Alle øyenfarger er vakre, og det er fascinerende å se fargene spille seg i forskjellige lys. Men visste du at man kan knytte øyenfarger til visse karakteristiske trekk i personligheten vår?

For eksempel så mener forskere ved Örebro universitet i Sverige at øyenfargen vår er påvirket av det samme genet som påvirker frontallappen i hjernen vår. Et annet eksempel er Dr. Anthony Fallone fra the University of Edinburgh som sier at: «Øyet er nevrologisk så nært linket til hjernen at man kan si at det er den eneste delen av hjernen vår man kan se fra utsiden.»

Vel, la oss se hva øyenfargen din sier om deg:

Brune øyne:

Folk med brune øyne er ofte fødte ledere. Selv om de ikke alltid innser dette selv, blir de ofte sett på som naturlige ledere av andre mennesker. Det sies også at de med brune øyne er til å stole på, og er ofte mer lidenskapelige enn andre. Jo mørkere øyenfarge, des mer melanin har du i kroppen. Dette sies å gi en raskere hjerne!

 

Blå øyne:

De med blå øyne blir ofte sett på som høflige og sexy, men oftest som intelligente. Det som ikke sees, derimot, er at de med blå øyne ofte er svært sterke, både mentalt og fysisk. Enkelte studier viser bl.a. at kvinner med blå øyne tålte smerter ved fødsel bedre enn andre, mens andre studer tyder på at de med blå øyne tåler alkohol bedre enn andre.

 

Grå øyne:

Grå øyne er en variasjon av blå, men de med mørkegrå øyne er svært vanskelige å klassifisere. På den ene siden kan de virke å være i total harmoni innvendig, mens andre viser mangfoldige forskjellige sider av seg selv som stadig kan overraske. De med lysegrå øyne kan derimot virke litt reserverte og «i skyene», men når noen først har funnet veien inn til hjertene deres er de svært lojale, hengivne venner.

 

Grønne øyne:

Grønne øyne er sjeldne, så de med grønne øyne blir ofte sett på som utrolig sexy og mystiske. De er også ofte svært kreative, og noen mener at de balanserer både dominansen til de med brune øyne og styrken til de med blå øyne. En skikkelig jackpot med andre ord!

Det finnes jo også de som har en blanding av farger, og det er jo det som er så fint – alle har en helt unik og vakker farge som passer til en helt unik og vakker person!

Hvilken farge har du på øynene? DEL gjerne dette med vennene dine på Facebook!