16. juli 2024

Lengden på fingrene dine avslører SANNHETEN om personligheten din: Hva sier dine?

Vi tenker kanskje ikke så mye på fingrene våre i hverdagen, men sannheten er at vi bruker dem konstant: Fra å ta notater på jobbmøtet, gripe den varme kaffekoppen om morgenen, for å spise appelsiner og drikke kakao etter den lange turen ute i skog og mark, og for å skru på TVen når vi kommer hjem.

Men fingrene våre er ikke bare praktiske verktøy i hverdagen, de sier faktisk også svært mye om hva som foregår i vårt indre!

Man har faktisk kommet frem til at lengden på fingrene våre har en viss sammenheng med personligheten vår, noe som overrasket forskerne som antok at det ikke ville være noen korrelasjon.

Hvilken av disse tre hendene ligner mest på dine egne? Velg type A, B eller C, og skroll ned for å finne beskrivelsen på din personlighet:

Hånd A:

Hvis ringfingeren din er lengre enn pekefingeren din er du vandt med at folk flørter med deg. Dette er fordi du er sjarmerende, glad i mennesker, og har god selvtillit – noe som gjør at ønsker å være rundt deg! Du er også glad i å prøve nye ting, og takker sjelden nei til nye, spennende eventyr.

Hånd B:

Om pekefingeren din er lengre enn ringfingeren din er du en naturlig leder – folk ser til deg i ansvarsituasjoner og stoler på deg. Du liker å styre og stelle, og du er snartenkt i situasjoner som krever det. Du har god selvtillit, og nyter når du får litt tid for deg selv, samtidig som du liker å få oppmerksomhet fra andre.

Hånd C:

Hvis pekefinger og langfinger derimot har samme lengde, betyr det at du er en omtenksom og rolig person. Mennesker nær deg stoler på deg, og kommer ofte til deg når de trenger å snakke om noe – til og med hemmeligheter de ikke har fortalt noen andre. Du er en god lytter, og velger ordene dine med omhu.

Jeg ble faktisk overrasket over hvor godt min stemte… Hva med deg?? DEL gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook slik at de også kan få muligheten til å prøve!