2-åringen synger ‘Jolene’ av full hals. Hun aner ikke at mammaen filmer henne!

3437

Musikk berører oss alle, og enten man er gammel og grå eller fremdeles i mammas mage har musikk en helt unik måte å påvirke oss på.

Vi bruker musikk til å roe oss ned, gire oss opp før trening, hente inspirasjon, eller fokusere. Ofte liker vi sanger fordi det får oss til å føle noe, og ofte kan vi kjenne oss igjen i det som blir sunget. Men denne lille 2-åringen fra USA tar helt av til sangen ‘Jolene’ av Dolly Parton.

Den klassiske country-låten blir sunget av den vesle jenta med en innlevelse som skulle tilsi at hun selv hadde opplevd temaet i sangen, og ber Jolene om å ikke «ta mannen hennes». Dette måtte jo mammaen bare fange på film!

Hun la ut videoen på Facebook, og den fikk store reaksjoner: Jenta var jo så utrolig søt! Men all oppmerksomheten skulle lede til noe enda større også. Selveste Dolly Parton ble tipset om videoen, og i et Facebook-innlegg skriver hun: «Det varmer hjertet mitt å se hvordan musikken når selv de minste musikkelskerne!»

SE videoen nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook hvis du også smeltet av hvor søt hun er!