22. juni 2024

William og Harry HEDRER minnet av mamma Diana: Vil bli offentliggjort i 2019!

I år er det 20 år siden den folkekjære prinsesse Diana mistet livet i en tragisk bilulykke i Paris. Prins William og Harry har begge to delt mange fine minner av mammaen sin, og jobber stadig for å gjøre henne stolt.

Sønnene hennes vil nemlig ikke at hun skal bli glemt, ettersom at hun var en så viktig person for så mange i verden. De har begge gjort flere offentlige opptredener for å hedre minnet av Diana gjennom året som har gått, men nå som vi nærmer oss slutten på 2017 kan det se ut som at de har spart det beste til sist.

 

 

Nå er det nemlig avslørt at Diana skal få en statue reist i sitt minne – kunstneren er den samme som står bak avbildningen av dronning Elizabeth på de britiske myntene, Ian Rank-Broadley.

 

Prinsene delte planen sin med verden på søndag, og fortalte at de hadde valgt ut design og skulptur for Dianas statue.

Det britiske hoffet skriver: «Statuen, som kommer til å stå ved Kensington Palace, vil feire den avdøde prinsessens liv og arv. Den er forventet å bli offentliggjort i 2019.»

 

«Ian (kunstneren) er en ekstremt dyktig skulptør og vi vet at han kommer til å lage en passende og varig hyllest av moren vår,» sier prinsene William og Harry i en uttalelse.

Lik og DEL denne fine nyheten med vennene dine på Facebook hvis du også mener at William og Harry gjør helt rett i å hedre minnet av Diana på denne vakre måten!