Takket være 2 enkle regler gikk paret ned 178 kilo på 1 år: Nå kjenner man dem knapt igjen!

1397

Lexi og Danny Reed er 26 og 28 år gamle, og kommer fra Indiana, USA. De er svært lykkelige sammen, men det var alltid én ting som så ut til å forfølge forholdet deres, nemlig vekta!

På bryllupet deres veide Lexi 218 kg, mens Danny «bare» veide 127 kg. De følte snart at overvekten hindret dem fra å leve slik de gjerne skulle ønske, og begrenset dem på flere områder.

Så, på nyttårsaften i fjor bestemte de seg: De skulle starte ett nytt, sunnere og lettere liv sammen!

Ingen av dem var noen ernærings- eller treningseksperter, men de visste én ting: De måtte gjøre noe annerledes i hverdagen! Alle deres tidligere ambisiøse forsøk hadde ikke ført til noe synlig eller varig vekttap, men denne gangen var de fast bestemte på at de skulle lykkes.

Og de skulle klare det på egenhånd: Ingen kirurgi, spesielle dietter, eller personlige trenere. De skulle klare dette sammen på egenhånd!

Og det klarte de:

Lexi har faktisk alene gått ned godt over 100 kg på dette bildet!

A post shared by Lexiiii ❤ (@fatgirlfedup) on

Men hvordan har de klart dette uten hjelp?

Lexi forteller at det var to ting som førte til at de fikk det til denne gangen: For det første, at de skulle tenke på hva de puttet i seg, at de skulle erstatte usunne måltider med sunnere alternativer og spise mer magert kjøtt, frukt og grønt, samt drikke mer vann.

For det andre, så skulle de bytte ut en halvtime av TV-tiden om kveldene med å trene istedenfor – fem dager i uka.

Så snart de kom inn i en god rytme begynte treningen å bli lettere og vekten begynte å renne av med hver svettedråpe. Sammen støttet de hverandre og pushet hverandre når de trengte ekstra motivasjon – alt ble lettere når de bare gjorde det sammen!

A post shared by Lexiiii ❤ (@fatgirlfedup) on

Lexi skriver: «Det var noen ting vi aldri kunne gjøre sammen gjennom våre ti år sammen. Denne nye følelsen av at han kan holde helt rundt meg for første gangen i mitt liv kommer jeg aldri til å bli lei av!»

A post shared by Lexiiii ❤ (@fatgirlfedup) on

Dette paret kan være ordentlig stolte av seg selv! DEL den fantastiske utviklingen deres med vennene dine på Facebook for å inspirere andre: Alt er mulig i det nye året som kommer!