Gutten oppdager foreldrenes mørke HEMMELIGHET på soverommet: Da tar han saken i egne hender!

1918

Som liten er ens største forbilder oftest mamma og pappa, og man er helt avhengig av å ha dem både som forbilder og som beskyttere. Men dessverre velger man ikke foreldrene sine selv.

De fleste foreldre elsker jo barna sine, og ville aldri ha begått handlinger som kunne utsette dem for fare. Men for noen er avhengigheten sterkere enn kjærligheten og ansvarsfølelsen for barnet.

Rusmisbrukere kan være blant disse, og det er helt tragisk at et barn skulle måtte oppleve å se misbruk på kloss hold – hver dag.

Lakin Michelle Stoppard (27) og kjæresten Anthony Edward Young II (26) er foreldre til en 10 år gammel gutt. Familien bor i enkle kår i Dover, Pennsylvania i USA, men inne i huset skjuler deg seg en hemmelighet.

Inne i huset sitter nemlig foreldrene stadig å doper seg på heroin. De har mengder med utstyr de bruker til dette liggende fritt rundt i huset, selv rundt sin 10 år gamle sønn.

Men så skjedde det utrolige: politiet mottok en melding om hva som foregikk inni huset, og det var sønnen selv som ringte!

Den lille gutten hadde ringt politiet da han hadde funnet flere nåler inne på foreldrenes soverom, og politiet var snare med å rykke ut.

 

Ransakelsen av huset førte til at politiet fant hele åtte sprøyter, og mer annet tilbehør som kunne kobles til foreldrenes heroinbruk.

Politiet pågrep mammaen, som befant seg like i nærheten, og som var tydelig påvirket. Det var vanskelig å få kontakt med henne, og hun kollapset nesten på grunn av rusmisbruket. Hun dopet seg midt på lyse dagen, mens sønnen var hjemme.

Politiet ba pappaen melde seg på politistasjonen, men han dukket aldri opp. Heldigvis klarte de å finne ham, og kunne pågripe ham.

 

Nå blir den 10-årige sønnen deres tatt vare på av myndighetene i York County Children and Youth Services.

Det krever en sterk person for å ringe politiet om man oppdager noe ulovlig – og ikke minst farlig! -, men det krever enda mer om man må «tyste på» sine egne foreldre. Gutten gjorde helt riktig, og har mer mot i kroppen enn de fleste voksne!

Kanskje foreldrene innser farene de har utsatt barnet sitt for etter dette, og nå kommer til å prøve å ende avhengigheten sin. Vi håper de klarer det for sønnens skyld – DEL hvis du er enig!