Den lille jenta leier på den gigantiske hesten, men stanser plutselig: SE hva hesten gjør da!

1104

Det er ikke bare hunder og katter som egner seg som kjæledyr for små barn, også digre hester på flere hundre kilo kan bli barnas nye bestevenn – bare se på Emma og Cinnamon!

Lille Emma er ikke store jenta, men har allerede full kontroll på hesten sin Cinnamon. De to er bestevenner og det er helt utrolig å se hvor fantastisk de behandler hverandre!

I videoen nedenfor kan vi se pappa filme datteren Emma mens hun leier den store hesten Cinnamon nedover den snødekte stien hjem til stallen.

Emma forteller stolt til kameraet at Cinnamon er hennes hest, og når hun trekker i tøylene og Cinnamon kommer gående etter henne sier hun: «Tusen takk, Cinnamon!»

De to er så søte at jeg smelter!

Youtube

 

Emma rekker ikke så langt over bakken, så de lange tøylene blir viklet inn i beina hennes og hun bråstopper – rett foran de store hovene til hesten like bak. Men Cinnamon følger nøye med på alt den lille yndlingsjenta hennes gjør, og stanser i tide og tilbyr henne til og med hodet sitt for å støtte seg på mens hun balanserer for å komme seg løs.

Youtube

 

I videoen hører vi også pappaen komme med flere oppmuntrende og gode råd til den lille jenta, slik at hun skal lære seg å ta ansvar:

«Plukk opp tøylene. Nei, plukk opp hele fra bakken slik at hun [Cinnamon] ikke tråkker i dem. Der har du dem!» 

Og så tusler de videre hjemover – jente og hest, og med pappa like ved! Noen kritiserer pappaen fordi de mener dette er farlig og at Emma ikke burde få gå med den store hesten fordi den kan skade henne, mens andre hyller ham for at han gir jenta både frihet, ansvar og opplæring i trygge omgivelser. Hva mener du?

Vi synes at pappaen gjør helt rett! SE den søte videoen av lille Emma og bestevennen hennes Cinnamon nedenfor, og DEL hvis du også ble glad av å se dette!