Mobberen truet med å SKYTE den 11-årige jenta: Da gjør motet hennes alle MÅLLØSE

668

11-årige Delanie Marcotte levde i et helvete hver dag i flere måneder på grunn av mobbing på skolen. Til slutt gikk det så lang at en gutt truet med å skyte henne i hodet med en AK-47, og Delanie gjorde noe svært få voksne hadde turt:

Hun tok opp kampen mot mobbing!

Delanie holdt en tale hun hadde skrevet selv foran skolestyret, der hun forklarer hvilket stort mobbeproblem skolen har. Skjelvende og på gråten forteller hun om hva som har blitt gjort mot henne, og hun ber bare om en eneste ting: at de tar mobbing i skolen på alvor.

Dette forteller hun: 

Youtube

 

«Hei, mitt navn er Delanie Marcotte. 

Jeg er her for å snakke om et problem som betyr veldig mye for meg: mobbing. Mobbing er et problem på skolen, og jeg er et offer for det. 

Foreldrene mine har kontaktet skolen om det men, men det bare fortsetter. 

Det skjedde med meg og en klassekamerat. 

Under en klassetur ble jeg ble spurt av moren til mobberen min om hvorfor jeg ville at sønnen hennes skulle få problemer. 

Jeg har blitt truet med å bli skutt i hodet av en AK-47 og begravet i bakgården, og mange andre ting. 

Jeg spør dere om hva dere har tenkt å gjøre for å beskytte meg og mine klassekamerater mot mobbing. Jeg er her for å stå opp for alle barn som blir mobbet.»

Youtube

 

Noen har svart Delanie og familien hennes med at «de er jo bare 11-årige gutter» og «gutter vil være gutter», men den unnskyldningen kjøper de ikke lenger.

Nå er det på tide at foreldrene til mobberne og skolen kommer på banen og tar ansvaret med å holde barna trygge!

Vi hyller Delanie for motet hennes, og håper at andre kan hente styrke fra motstanden hun viser mot mobberne! DEL du også for å støtte henne i kampen mot mobbing!