16. juli 2024

De dopede tenåringene stjeler den lille hunden. Det de gjør etterpå får alle til å se RØDT

Dyrevernsgruppen RSPCA i England er vandt med å ta imot skadde, redde, forslåtte, og syke dyr. Men da de fikk se Chunky, en ung Chihuahua-blanding, fikk de gåsehud. Det var det verste tilfellet av dyremishandling de noen gang hadde sett.

Lille Chunky hadde blitt kidnappet og mishandlet av fire tenåringer. Guttene var mellom 15 og 16 år gamle, sterkt påvirket av narkotika, og hadde ledd og kost seg mens de hadde sett hunden lide. Først hadde de knekket beinet og nakken hans. Da han overlevde hadde de begynt å torturere den lille skapningen ved å sette fyr på ansiktet hans.

Så, før de kastet ham bort som søppel, hadde de tvunget i ham sterkt dop. Men til alles overraskelse overlevde Chunky denne torturen, og noen fant ham og fraktet ham øyeblikkelig til dyrevernsgruppen, hvor veterinærer skynder seg for å redde livet hans.

«Det er det verste tilfellet jeg noen gang har sett,» forteller Caroline Doe, som jobber for RSPCA. «Jeg får frysninger hver gang jeg tenker på det. De ungdommene har stått for alt de har gjort, og forsvart seg med at de var påvirket av dop. Men hvordan den lille hunden ble torturert er barbarisk og kan ikke unnskyldes!»

Chunky led i flere uker, og måtte gå rundt med et brukkent ben, nakke og brennmerker i ansiktet og på kroppen. Caroline forteller at det var forferdelig å måtte se hunden lide slik så lenge, til tross for at de gjorde alt i sin makt for at han skulle få det bedre.

De fant heldigvis eierne hans, og de ble overlykkelige over å se hverandre igjen.

Chunky har endelig begynt å bli bedre, men han trenger enda masse pleie. Eierne forteller at han fremdeles er den «samme gamle Chunky», men at han nå er litt mer nervøs rundt andre mennesker. Han kommer nok aldri til å glemme hva ungdommene gjorde mot ham.

En ting er sikkert, han er lykkeligst sammen med familien sin, og logrer vilt når han får kos og oppmerksomhet fra dem!

Nå har tenåringene endelig fått dommen sin: De får ikke lov til å eie dyr på 5 år, de har en prøvetid på 12 måneder, og må betale en bot på mellom 700 og 3500 euro (6800-34000 kr), og pappaen til den verste av dem må betale en bot 8100 euro (79000 kr).

Det er bra at ungdommene ble tatt og dømt for denne misshandelen, og at Chunky begynner å bli bra igjen, men hva er det som får dem til å gjøre dette?? Hvordan kan noen være så grusomme?

DEL denne historien hvis du også elsker dyr og er glad for at Chunky overlevde <3