16. juli 2024

Pappaen ringer 113 og skriker at babyen ikke puster. Obduksjonen avslører den brutale SANNHETEN

Enhver idiot kan lage et barn, men det kreves utrolig mye mer for å være en god forelder. Noen forstår bare ikke dette, og burde ikke fått lov til å ha ansvaret for små, uskyldige barn i det hele tatt.

Sist fredag ringte det hos alarmsentralen i Utah, USA. I den andre enden var den 19-årige pappaen Clint Nokes, og han skriker at sønnen hans, Hudson, plutselig bare sluttet å puste.

Ambulansen rykket ut, og var på stedet på få minutter. De jobbet iherdig for å få liv i den lille babyen igjen, og fraktet ham i all hast til sykehuset.

Mens legen jobber forteller pappaen til politiet at han hadde prøvd å få sønnen til å rape, men at han ikke klarte det. Så hadde gutten plutselig blitt livløs.

Han sier at han ringte til kjæresten, mammaen til gutten, Krista Larsen, for å fortelle henne at noe var fryktelig galt med sønnen deres.

Men noen detaljer stemmer bare ikke for politiet. I samtaler med legene og ambulansepersonalet begynner pappaens historie å virke mer og mer usannsynlig. Obduksjonen avslørte til slutt den grusomme sannheten.

Babyen var dekket i blåmerker fra topp til tå, og de fant tegn på blødninger i hjernen. Han hadde kraniebrudd, blødninger i øynene, blod i benmargen, samt flere andre brudd i den lille kroppen.

Da politiet la frem bevisene for Clint, innrømmet han snart alt:

Han hadde «klikket» da Hudson ikke ville slutte å gråte, og kastet babyen hardt i sofaen. Så hadde han løftet barnet opp etter ett ben og ristet ham kraftig opp og ned – en ekstrem og dødelig vold å utsette en liten baby for.

Det viste seg også at han hadde mistet barnet på hodet i vasken tidligere samme uke, men ikke gjort noe med det.

Nå venter denne pappaen på å få sin straff. Jeg tror ikke noen straff vil være nok for et slikt monster som ham… DEL hvis du er enig!