Bilisten kjører ihjel 5 geiter og stikker fra åstedet: Nå ber den norske bonden folket om tips

349

Geir Nesbakk fikk en fryktelig telefon på mandag om at to av dyrene hans var hardt skadde, men da han og sønnen kom til åstedet innså de at skaden var langt større enn de trodde. Dette rapporteres av NRK og geitebondens sønn på Facebook.

Så snart Geir fikk beskjeden om at noen av dyrene hans var skadet, og angivelig sto apatiske og skjelvende i veikanten, hev han og sønnen Tore seg i bilen og kjørte ut for å sjekke.

Dette skriver sønnen på Facebook:

 

Noen har vært så feige at de har kjørt på fem(!) dyr i veien, og ikke varslet om det slik loven sier. Totalt tre geiter og to geitekillinger måtte avlives, og det var ikke tvil om at de hadde lidd stort som følger av påkjørselen.

Hendelsen fant sted langs Berleporten i Bremanger kommune.

Saken er anmeldt til politiet og Tore ber alle som har tips i saken om å ringe politiet på tlf: 02800. 

Vi håper at råkjøreren som traff geitene melder seg, og at alle bilister får vite om at de MÅ si ifra hvis de skulle være så uheldige å kjøre på et dyr på veien. DEL gjerne for å hjelpe spre denne informasjonen!