Studenten redder en kattunge, men skolen nekter henne å beholde den. 13 år senere skjer DETTE:

1673

Det lønner seg alltid å være snill mot dyr! De er verdens mest lojale venner og beskyttere, og de elsker deg betingelsesløst. Det opplevde i hvert fall denne kvinnen da hun reddet en kattunge fra gata!

Erin Merryn fant en hjemløs og sulten katt på gata da hun studerte, og gjemte ham på rommet sitt. Bare en uke senere ble hun avslørt, og universitetet forlangte at hun skulle «kvitte seg med» katten innen 48 timer.

 

Erin hadde forelsket seg hodestups i den søte katten hun hadde gitt navnet Bailey, og hun orket nesten ikke tanken på å måtte gi ham fra seg.

Heldigvis fant hun en eldre dame som kunne ta ham, men bare fire dager senere ombestemte kvinnen seg, og kunne ikke ha ham likevel. Nok en gang var Bailey tilbake på studentrommet hennes, og hun tok ham med seg hjem til foreldrene en helg i håp om at de kunne ta vare på ham for henne frem til hun fant seg en mer dyrevennlig bolig.

Og det gjorde de!

Nå, 13 år senere, er Bailey fremdeles en skikkelig «mammadalt» til Erin, men han har også to nye små familiemedlemmer å passe på, og en tredje på vei.

 

Erin forteller i videoen nedenfor at Bailey er verdens mest kjærlige katt, og at han elsker døtrene hennes mer enn noe annet i verden. Han passer på dem når de sover, tolererer alt sprell de finner på med ham, og han passer på å gi masser av kos til mamma Erin også!

Her nyter han badetiden sammen med jentene sine.

 

Døtrene til Erin kan alltid være sikre på at de har en mer enn villig lekekamerat!

 

Bailey passer alltid ekstra godt på når ungene er syke.

 

Og han elsker å gi kos!

 

Alt er bedre sammen <3

 

Bare SE den fantastisk søte videoen nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook hvis hjertet ditt også smeltet!