Mobberne håner de 6 brødrenes lange hår: Da avslører mammaen den HJERTESKJÆRENDE grunnen

1269

Spør deg selv: Hvis du ser noe du synes er rart eller annerledes, holder du kommentarene dine for deg selv, eller sier du noe som gjør mer skade enn godt? Man skal alltid tenke før man snakker, både fordi man ikke skal såre noen OG fordi man ofte ikke ser hele bildet ved første øyekast.

Dessverre er det mange som ler, fniser, peker, kommenterer, plager og mobber andre når de får øye på noe ved dem som skiller seg ut. Men om de bare hadde stilt et vennlig spørsmål, ville de nok ha fått et helt annet perspektiv på situasjonen!

Mammaen Phoebe Kannisto har seks sønner og én liten datter. Det som er uvanlig? Alle guttene (og mammaen) hadde inntil nylig kjempelangt hår!

 

Guttenes hårfrisyrer skadet ingen andre, men de ble likevel mobbet fordi de så «annerledes» ut. Men til tross for mobbingen som foregikk over lengre tid, så ville guttene spare håret sitt enda litt til.

Hvorfor?

Det mobberne ikke så når de plaget de seks guttene daglig var GRUNNEN til hvorfor de gjorde det. De hadde mistet vennen sin til kreft, og de ville gjøre noe for å hjelpe andre barn som ham.

Like etter vennens død, fortalte guttene mammaen sin at de ville spare håret sitt slik at de kunne donere det til barn som også hadde kreft. Mammaen elsket ideen deres, og hjalp dem til å finne organisasjonen ‘Children with Hair Loss’.

 

Det tok lang tid, men til slutt hadde guttene og mammaen deres spart opp nok til at de kunne donere hele 5 meter med hår!

SE hele historien i videoen nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine hvis du også synes at guttene var flinke!