Skolejenta mistet mammaen sin som 9-åring. Det bussjåføren gjør da får alle til å GRÅTE:

1268

Å miste mammaen sin setter dype spor i et barns liv. Spesielt små, hverdagslige ting blir som en stadig påminnelse om hva man savner så sårt: En myk hånd som stryker over kinnet, mammas latter, duft, og trygge armer.

Isabella Fieri var bare 9 år gammel da hun mistet mammaen sin for 2 år siden. Mammaen hadde lenge kjempet mot en sjelden og alvorlig sykdom, men måtte til slutt gi tapt – og forlate det kjæreste hun hadde her i verden.

Siden den gang har pappa Philip oppdratt datteren alene, og lært henne til å bli en selvstendig ung jente, som kan ta vare på seg selv. Men det var én ting Isabella savnet fryktelig, som pappaen ikke kunne hjelpe henne med: å flette det lange håret hennes før hun dro på skolen om morgenen.

«Først klippet jeg det bare i en kort frisyre fordi jeg ikke visste hvordan jeg skulle håndtere håret hennes, jeg kunne ikke engang greie gjennom det,» innrømmer pappaen, som drar på jobb grytidlig om morgenene, og verken klarer eller rekker å flette håret til Isabella før han drar.

 

Men siden håret hennes vokste ut igjen, har Isabella bare festet det i en hestehale – det var ikke noe hun likte spesielt godt, men det var praktisk.

Så, en dag så Isabella at bussjåføren Tracey Dean hjalp en annen klassevenninne med å fikse en flette som hadde gått opp. Isabella hang igjen på bussen utenfor skolen, og tok mot til seg: «Kan.. kan du flette meg også?» spurte hun, og fikk tilbake et smilende «Selvfølgelig, jenta mi!»

 

Siden den dagen har bussjåføren alltid flettet håret til Isabella før skolen, akkurat slik mammaen hennes pleide å gjøre.

 

«Hun er som en mamma for meg,» forteller Isabella. «Jeg gleder meg alltid til å se hvilken frisyre hun gir meg neste dag!» Tracey er bare glad for å kunne være til hjelp for Isabella og enhver annen jente på bussen hennes som ønsker litt hjelp med flettingen.

 

«Det gleder meg at hun er glad,» forteller bussjåføren, og forteller: «For syv år siden ble jeg diagnostisert med brystkreft og det første jeg tenkte var ‘Hvem skal sørge for barna mine?'» Heldigvis klarte Tracey å overvinne kreften, til stor glede for hennes egne barn og alle som kommer på skolebussen hennes.

Siden Tracey begynte å flette Isabella, har både pappaen og lærerne hennes merket en forandring i henne: Hun går mer rakrygget og hun virker mye mer selvsikker – bare på grunn av en kvinnes morskjærlighet. «Tracey trengte ikke å bruke tiden sin på å gjøre det, men hun hjalp datteren min likevel. Jeg er dypt rørt,» forteller pappa Philip.

 

Ingenting vil kunne gi 11-årige Isabella mammaen hennes tilbake, men nå kan hun i hvert fall gjenoppleve et av de øyeblikkene hun pleide å dele med mammaen sin. Og det alene gjør henne tryggere og lykkeligere i hverdagen.

SE den hjertevarmende videoen nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook for å hedre bussjåføren Tracey!