Servitrisen tvinges til å servere Trump-supporteren på kafeen. Men 1 time senere ser hun lappen på bordet!

1097

Ikke døm boka etter utseende, sier man, og dette er viktig å huske på i dag nå som så mange er splittet politisk.

For om vi setter meningene våre litt til side og behandler hverandre med den respekten og forståelsen man selv ønsker å bli møtt med, ja da hadde nok verden sett litt annerledes ut.

Bare spør servitrisen Rosalynd Harris.

Rosalynd jobber nemlig som servitrise på kafeen Busboys and Poets, midt i sentrum av den amerikanske hovedstaden Washington D.C.

En dag i januar 2017 kom en mann inn med sine to venner for å spise lunsj – og de tre hvite mennene fikk et bord midt i Rosalynds avdeling.

De tre var i hovedstaden den dagen for å feire Donald Trump som USAs nye president – en president som har gitt krass kritikk til afroamerikanere i landet, og blant annet har sagt at det «svarte samfunnet» i USA er «i den verste tilstanden noensinne». Uttalelser som dette har ikke akkurat vunnet ham mange afroamerikanske stemmer gjennom valget.

De tre mennene hadde på seg røde capser med slagordet «Make America Great Again», og var nå på en kafé der de så absolutt stakk seg ut. Veggene på kafeen prydes nemlig av afroamerikansk kunst og fotografier, skriver The Washington Post.

Og ikke nok med det, men Roslalyn hadde selv bare for noen dager siden deltatt i kvinnedemonstrasjonen mot president Trump.

Med andre ord, så sto Rosalynd og de tre mennene på totalt motsatte sider politisk, og følelsene lå tett opp mot overflaten.

Men Rosalynd Harris bestemte seg for å sette forskjellene deres til side, og behandlet gjestene sine med samme respekt, akkurat slik hun ville noen annen gjest på kafeen.

Hun ønsket dem velkommen med et smil om munnen, småpratet med dem, og gjorde besøket deres så hyggelig at de ville betale henne tilbake.

Så når Rosalynd skulle gå for å hente regningen, fikk hun øye på en gigantisk overraskelse.

Nederst på regningen han hadde fått, hadde James White skrevet en beskjed til henne:

«Vi kommer kanskje fra forskjellige kulturer, og blir ikke enige om enkelte spørsmål, men om alle kunne dele smil og vennlighet, slik som ditt vakre smil, så ville nok landet vårt blitt samlet som ett folk. Ikke raser. Ikke kjønn. Bare amerikanere. Gud velsigne deg!»

I tillegg til denne fine beskjeden hadde James etterlatt henne med over 450 dollar (nesten 4000 kr) i tips!

Det lønner seg virkelig å behandle alle med vennlighet og respekt!

Se den inspirerende videoen nedenfor, og DEL historien videre med vennene dine på Facebook!