Publikum flirer og mener han her «for gammel». Men bare SE når han begynner å danse!

4080

Gang på gang møter vi på fordommer gjennom livet. Sam West, en middelaldrende mann som elsker å danse, vet nøyaktig hvordan det føles å hele tiden måtte kjempe mot førsteinntrykket folk får av ham.

For mens Sam kanskje er noe eldre enn dansepartneren sin, så er ikke det noe som stopper ham fra å danse som en drøm!

Det var i fjor sommer at Sam og dansepartneren hans Autumn Jones deltok i dansekonkurransen Grand Nationals Carolina Classic, og det kreves en stor porsjon talent og danseferdigheter for å gå til topps i konkurransen. Men Autumn og Sam var begge innstilt på én ting: de skulle gå for førsteplassen!

Når paret går inn på scenen sitte publikum å flirer – de tror ikke at Sam kan være kjapp, smidig og rytmisk nok til å vinne. Så starter musikken.

 

Sekunder etter at danserne har startet rutinen sin, sitter publikum å måper. Paret snurrer, vender, hopper og trikser til en imponerende koreografi, og Sam bryter alles oppfatning om hvordan en proff danser «skal» se ut.

 

Sam og Autumn var så populære og så teknisk dyktige at de faktisk klarte å nå målet sitt, og stakk av med førsteplassen!

Nå spres videoen som ild i tørt gress, og flere kommenterer at det er ren glede å se på dem danse.

SE selv i videoen nedenfor, og DEL den gjerne videre med vennene dine på Facebook hvis du også syntes at de lett fortjente den førsteplassen!