Når mannen ser hjorten må han gni seg i øynene: Går nærmere og skjønner at det står om LIVET

2127

Det er ikke spesielt uvanlig å se ville dyr som hjort i New Jersey, USA, men da en mann gikk en tur i skogen bak huset sitt skulle han få et sjokk utenom det vanlige.

Han var vandt med å se hjort i skogen, men skapningen foran ham lignet ikke på noen hjort han hadde sett tidligere. Han gned seg i øynene og gikk forsiktig nærmere.

Da så han hva det var som ikke stemte: Det viste seg at det stakkars dyret hadde klart å sette hele hodet fast i en glassbolle!

 

Mannen skjønte at han måtte handle raskt , ettersom at hjorten verken kunne spise, drikke, se, høre eller puste skikkelig med den sittende fast på hodet!

 

Det virket som om den hadde blitt utstøtt av flokken sin, og den gikk rundt helt alene. Mannen rygget forsiktig tilbake mot huset sitt for å ringe etter hjelp.

Heldigvis kom hjelpen øyeblikkelig, og sammen med mannen fikk de fanget den stakkars hjorten og fjernet glassbollen fra hodet dens. Hjorten var uttørket og sulten, og de kom raskt igang med å gi den vann og næring.

 

Så, etter litt hvile, kom den seg opp på beina igjen og løp tilbake inn i skogen – forhåpentligvis tilbake til flokken sin!

Jeg er så takknemlig for slike dyrevenner som jobber døgnet rundt for å hjelpe uskyldige dyr – de gjør en fantastisk jobb! DEL gjerne denne historien med vennene dine på Facebook hvis du er enig!