22. juli 2024

7-åringen sender brev til pappa i himmelen: Svaret fra postmannen rører alle til TÅRER

Det er ingenting som er verre for et lite barn å miste mammaen eller pappaen sin tidlig. For denne lille gutten var pappaen helten hans, og det var helt utenkelig at han aldri skulle få snakke med ham mer.

Sju-åringen, Jase, i denne historien ønsket så gjerne å sende et brev til pappaen sin, så han skrev følgende beskjed til postmannen på konvolutten:

«Herr postmann, 

Kan du ta med dette til himmelen til pappaen min sin bursdag? Takk.»

Facebook/Teri Copland

 

Et par uker senere fikk han svar på brevet sitt fra postmannen, og mammaen klarte ikke å holde tårene tilbake.

Dette skriver hun på Facebook: 

«For et par uker siden sendte min sju år gamle sønn dette kortet til pappaen sin i himmelen, og i dag fikk han et nydelig svar fra postmannen. Jeg klarer faktisk ikke å beskrive hvor emosjonell han ble da han fikk vite at pappaen hadde fått kortet hans… 

Dere trengte ikke å gjøre dette, og dere kunne bare ha ignorert det, men det faktumet at dere har gjort dette for en liten gutt dere aldri har møtt er en så fantastisk ting å gjøre! 

Royal Mail, dere har akkurat styrket troen min på menneskeheten, og dette har betydd så utrolig mye for ham. 

Vær så snill, del dette slik at alle ansatte i Royal Mail får vite hvor takknemlige vi er. 

Tusen takk og god jul!»

Facebook/Teri Copland

 

Og hva var det postmannen hadde skrevet?

Dette var svaret sju-åringen fikk:

«Kjære Jase, 

Mens vi har levert posten deres, fikk vi vite om noen bekymringer. Så derfor ville jeg bare bruke denne muligheten til å kontakte deg angående hvordan vi klarte å levere brevet ditt til pappaen din i himmelen. 

Det var en vanskelig utfordring å unngå stjerner og andre galaktiske objekter i rommet på vei til himmelen. 

Men vær sikker på at dette spesielt viktige brevet har blitt levert. Royal Mail sin prioritet er at våre kunders brev skal komme trygt frem, og jeg vet hvor viktig dette brevet var for deg. 

Jeg skal sørge for å gjøre alt jeg kan for å fortsette å levere brev trygt til himmelen.

Med vennlig hilsen,

Sean Milligan»

Facebook/Teri Copland

 

For en godhjertet postmann! Han skjønte at gutten var redd for at pappaen ikke skulle få brevet i himmelen, så han ville informere om at han hadde fått levert det til tross for at det var en vanskelig oppgave..!

Jeg gråter… DEL denne historien med vennene dine på Facebook hvis du også synes at postmannen fortjener ros for denne gode gjerningen!