16-åringen faller sammen og dør på skolen. Nå advarer faren mot DISSE vanlige drikkene!

3578

16 år gamle Davis Allen Cripe fra South Carolina i USA var en sunn og frisk gutt, som døde på tragisk vis sist måned.

Han var på skolen, og det virket som en helt vanlig skoledag. Men så gikk det plutselig fryktelig galt. Midt i skoletimen falt han plutselig sammen, og livet sto ikke til å redde.

Nå advarer faren hans andre foreldre mot å la barna deres drikke store mengder med energidrikker. «Vær så snill, snakk med barna deres om dette!» Forteller han under en følelsesladet pressekonferanse for noen dager siden.

Tidligere på dagen hadde Davis drukket tre forskjellige drikker med koffein i seg: En kaffe latte fra McDonalds, en stor Mountain Dew (en brus med koffein), og en stor energi drikk.

Alt dette hadde han fått i seg i løpet av to timer, og det ble for mye for hjertet hans.

Dr. Dorian forklarer dødsårsaken slik til Inside Edition: «Det som skjer er at hjertet kommer i feil rytme. Hjertet må være i rett rytme for å kunne pumpe blod til hjernen og resten av organene. Om hjertet slår ujevnt eller for fort så fungerer det ikke.»

Faren kan fortelle at sønnen verken drakk alkohol eller brukte andre narkotiske stoffer, og dødsfallet hans kom som et sjokk for familien.

«Om det skal komme noe godt utav denne situasjonen, så er det at andre foreldre får vite om farene ved å innta store mengder koffeindrikker. Vær så snill, snakk med barna og tenåringene deres, og si til dem at de må slutte å kjøpe dem,» forteller faren videre.

Vi har tidligere delt historier om tenåringen som har dødd av energidrikker, og studier forteller det samme: Store mengder av disse drikkene kan lede til hjertestans hos selv de friskeste mennesker.

Dette er så utrolig vondt å lese. Våre tanker går til Davis’ familie og venner i disse sorgtunge dagene.

Vi oppfordrer dere til å DELE denne farens advarsel med andre foreldre dere kjenner på Facebook.