13-åringen ringer 112 og sier han vil rømme hjemmefra. Da gjør politimannen noe utrolig!

1695

Når en politimann i South Carolina svarte på en telefon fra en 13-åring, kunne ingen av dem ha forestilt seg hva som skulle skje etterpå.

13 år gamle Cameron Simmons var lei seg og bekymret når han tastet nummeret til politiet. I andre enden satt Gaetano Acerra, som bestemte seg for å sjekke om gutten hadde det bra etter samtalen var avsluttet.

De to satte seg på trappen foran huset og pratet litt sammen. Cameron fortalte at han planla å rømme hjemmefra. Han sa at mammaen hans hadde skjelt ham ut etter at han hadde spilt på brorens TV-spill.

Men politimannen begynte å tenke at problemet kanskje satt dypere enn bare denne ene krangelen, og ba om å få ta en titt inne i huset.

Der oppdaget han at 13-åringens rom var helt tomt. Det fantes ingen møbler i rommet, og gutten hadde ikke engang en seng. Klærne hans lå stappet i søppelsekker.

Cameron fortalte at familien hadde det vanskelig, og at de hadde blitt nødt til å flytte fra hjemmet deres i Texas for å ta vare på en slektning i South Carolina.

Politimannen fikk en klump i halsen når gutten begynte å fortelle om familiens hverdag, og han bestemte seg straks for å gjøre noe. Noe som virkelig skulle gå langt utover vanlig politiarbeid.

Familien hadde ingen anelse om hva politimannen planla. Bak ryggen på dem arbeidet Gaetano i ukevis med å samle inn møbler til familien, slik at han kunne gi Cameron et helt nytt rom.

Og snart var alt klart: Politimannen kom på døren med skrivebord, stoler, en seng og et eget TV-spill til Cameron. Broren fikk også ting til rommet sitt, samt et bordhockeyspill som brødrene kunne spille sammen.

13-åringen brast i tårer når han så hva politimannen hadde gjort, og historien ble snart plukket opp på sosiale medier. Plutselig begynte mennesker fra hele verden å sende ting til familien!

Denne historien viser virkelig at gode gjerninger kan forandre menneskers liv.

DEL historien med vennene dine på Facebook hvis du også tror at vennlighet skaper store ringvirkninger!