Datteren med autisme gråter over sine dårlige karakterer: Da gjør pappaen det FANTASTISKE

595

Da den 10-årige autistiske datteren hans kom gråtende hjem fra skolen på grunn av sine dårlige karakterer, visste pappaen nøyaktig hva han skulle gjøre. Dette har fått hele nettet til å smelte!

I dag ser vi at elever, og særlig jenter, stresser ulidelig mye på grunn av karakterpresset på skolen, og undersøkelser viser at presset om å være så «flink» og «perfekt» utløser mentale problemer for ungdommer.

Mange barn og unge er redde for å skuffe foreldrene når de får dårlige karakterer, men gode foreldre vil mye heller ha et friskt og lykkelig barn, enn et barn som stresser seg ihjel for å få en 6-er i matte.

Det bestemte denne pappaen seg for å vise på en helt fantastisk måte.

 

Shane Jackson er pappaen til 10 år gamle Sophie, som er på det autistiske spektrumet. Hun kom hjem og var helt oppløst i tårer over karakterene hun hadde fått tilbake før sommeren.

«Hun gråt og sa: ‘Jeg har skuffet alle!’,» skriver Shane på Twitter.

Men et pappahjerte bryr seg ikke om at karakterene ikke er så gode, så lenge den lille jenta hans smiler og har det bra.

Han bestemte seg derfor for å lage et eget karakterkort til henne, og det har nå spredt seg som ild i tørt gress på nettet:

 

Pappas karakterkort: 

Navn: Sophie Jackson

Morsom: A

Elsker hunder: A

Slåss med guttene: A

Tegning og lage roboter: A

Fantasi: A+

Beste datteren noensinne: A+

 

Nå hyller mennesker over hele verden ham for denne fine gesten og skriver blant annet:

«Det virker som om du og Sophie har skjønt hva som virkelig betyr noe!»

Datteren ble øyeblikkelig i bedre humør da hun skjønte at pappen hennes overhodet ikke var skuffet over henne, og at han elsket henne for den hun er – ikke for karakterene hun får.

Derfor bestemte hun seg for å skrive et karakterkort tilbake til ham:

 

Sophies karakterkort: 

Navn: Pappa

Irriterende: A

Glad i meg: A

Morsom: B

Lekeslåss med meg: C

Lagde en Twitter-konto til meg: A+

Verdens beste pappa: A+

 

Å, så vakkert gjort! Barn og unge blir utsatt for et altfor stort press i dag, og blir bombardert om kravet om å være perfekt fra alle kanter. Godt å se at én pappa i det minste vet hva som er viktigst her i livet!

DEL gjerne historien med vennene dine på Facebook hvis du også hyller denne gode pappaen!