Bestemoren tar på seg brudekjolen etter 63 år: Barnebarnets vakre ord får meg til å GRÅTE

494

Amy Buchan Kavelaras skulle bare hjelpe bestemoren, Ruth, flytte til et eldrehjem da de plutselig fant noe helt spesielt gjemt bort på loftet: Ruths brudekjole!

Etter litt masing fikk endelig Amy overtalt bestemoren til å prøve den på. Hun hadde ikke brukt den siden bryllupet for 63 år siden, men det viste seg at den passet henne perfekt enda.

Det endte med at Amys mor, Ruths datter, tok et bilde av henne i brudekjolen stående med bildet fra bryllupsdagen i armene. Resultatet? Det rørte Amy så sterkt at hun bare måtte dele det på Facebook med DENNE vakre beskjeden:

«Mens vi pakket ned bestemors hus for å hjelpe henne flytte til et eldrehjem neste måned, fant vi brudekjolen hennes på loftet! 

63 år senere prøvde hun den igjen, og den passet enda! 

Dette er et bilde av henne der hun holder det originale bryllupsbildet fra 1953. Min mor (deres datter) tar bildet og du kan se refleksjonen hennes i glasset. 

Bestemoren min Ruth var gift med bestefaren min Jack for resten av livet hans til han gikk bort i 2000. Hun savner ham hver eneste dag. 

De to hadde en kjærlighet som varer en livstid. Alle bør vite at denne typen kjærlighet finnes og er verdt å vente på.»

Facebook/Amy Buchan Kavelaras

 

Tapet av sin store kjærlighet, Jack, er det vondeste minnet Ruth har i livet, men å ta på seg brudekjolen igjen gjorde at hun også ble minnet på den beste dagen i livet – dagen de to fikk hverandre for evig.

Så vakker hun er, både på bryllupsbildet og nå, 63 år senere! DEL gjerne denne vakre historien med vennene dine på Facebook hvis du også tror på ekte kjærlighet.