Jenta får sin første mens på skolebussen: Da gjør tenåringsgutten noe som jeg aldri hadde trodd

2118

Det er ikke lett å være ung, og hverdagen er gjerne preget av vennedrama, forelskelser, skole og pinlige hendelser… Noen ting er verre enn andre, og det å få sin første mens på skolebussen ville nok fått enhver ung jente til å synke sammen i setet med et ønske om å kunne forsvinne i løse luften.

Og det var nettopp dette som skjedde med denne unge jenta da hun var på vei hjem fra skolen.

Barn og unge kan dessverre være ganske umodne og slemme, og det er ikke tvil om at det i det minste ville blitt fnising, hvisking, peking og latter om alle de andre elevene på bussen hadde sett den tydelige flekken på buksa hennes. Heldigvis skjedde ikke det denne gangen!

Shutterstock

 

nettet forteller nemlig en kjenning av jentas mor om tenåringsdramaet som utspilte seg på skolebussen:

«Datteren min fikk sin første mens på bussturen hjem i dag… og en gutt som er et år eldre enn henne, og som hun ikke egentlig kjenner, tok henne til siden og hvisket at hun hadde en flekk bakpå buksa. Så gav han henne genseren sin slik at hun kunne knytte den rundt livet og gå av bussen uten at noen andre ville merke noe. 

Datteren ble flau og sa at det var greit, hun trengte den ikke, men han insisterte og sa bare: ‘Jeg har søstre, det er ikke noe stress!’

Hvis du er mammaen til denne gutten vil jeg bare si tusen takk og at du har oppdratt ham helt riktig!!

Vi hører så mye negativt om unge i dag, og jeg ville gjerne dele noe positivt!»

Pinterest

 

Så fantastisk godt å lese! Vi håper det finnes flere der ute som oppdrar flotte gutter som dette, og som kan være med på å fremme budskapet om at jenter ikke skal måtte føle skam over noe som er helt normalt!

DEL hvis du også synes denne gutten gjorde helt riktig!