Tenåringen hører gutten gråte bak i bussen: Innser årsaken og beordrer bussjåføren til å stoppe

4083

Hvordan ville du har reagert om du så et barn gråte på bussen? Det denne tenåringen gjorde i gir meg i hvert fall troen på menneskeheten tilbake!

For det er ikke alltid lett å begynne på en ny skole, og første dag er gjerne preget av både stress og nerver. Og da blir det anda verre om man plutselig går på feil buss på vei hjem!

Tom O’Brien (15) var på vei hjem fra skolen med sine to venner, Harry og Dylan, da han plutselig hørte noen som gråt lenger bak i bussen.

Men mens andre tenåringsgutter kanskje hadde flirt av den 11-årige gutten som desperat prøvde å gråte så lydløst som mulig, reise Tom seg øyeblikkelig opp og gikk for å spørre ham hva som var galt.

 

Det viste seg at gutten hadde gått på feil buss, og han visste ikke helt hvor han var og han hadde verken penger eller mobiltelefon for å ringe foreldrene slik at han kunne komme seg hjem. Han var helt fortvilet og hikstet gjennom tårene mens han fortalte alt til de eldre guttene.

Så snart 11-åringen hadde snakket ferdig, gav tom signal til bussjåføren om at han måtte stanse og alle fire gikk av sammen. Derfra ringte de til en taxi til gutten, og ventet med ham til den kom for å hente ham.

Men ikke nok med det: Disse tre tenåringene må være noe helt utenom det vanlige, for de bestemte seg også for å bruke det lille de hadde av penger til å betale turen for ham, samt at de ringte til taxiselskapet senere for å forsikre seg om at gutten kom seg trygt hjem.

Da mammaen til 11-åringen fikk høre hva som hadde skjedd, tok hun øyeblikkelig til sosiale medier for å prøve å finne ut hvem tenåringene var, slik at hun kunne få takke dem personlig. Storesøsteren til Tom sier at han ble litt flau over all oppmerksomheten, men at hele familien er veldig stolte over ham og vennene hans.

 

For noen snille ungdommer – slike trenger vi flere av! Man skal aldri undervurdere effekten av en god gjerning, og det er godt at gutter som Tom går foran som et godt eksempel for andre unge! DEL dette gjerne med vennene dine på Facebook for å hylle disse godhjertede ungdommene!